«Πρόθυμη να παραχωρήσει τον Γκομπέρ για τον Ανουνόμπι η Γιούτα»

«Πρόθυμη να παραχωρήσει τον Γκομπέρ για τον Ανουνόμπι η Γιούτα»

bet365

Ο Όου Τζι Ανουνόμπι φέρεται να έχει μπει στο στόχαστρο της Γιούτα Τζαζ και των Πόρτλαντ Τρέιλμπλεϊζερς

Ο Βρετανός φόργουορντ των Τορόντο Ράπτορς υπέγραψε πριν από δύο χρόνια την ανανέωση με την ομάδα του Καναδά, έχοντας για τη σεζόν 2024-25 την οψιόν με το μέρος του.

Παρόλα αυτά η εξαιρετική χρονιά που έκανε έχοντας 17.1 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ έχει «κεντρίσει» το ενδιαφέρον του ΝΒΑ, ακόμα και αν χρειαστεί να συμπεριληφθούν στα ανταλλάγματα και παίκτες της πρώτης γραμμής!

Σύμφωνα με το Bleacher Report η Τζαζ είναι διατεθειμένη να βάλει στο τραπέζι των συζητήσεων και τον Ρούντι Γκομπέρ προκειμένου να κάνει δικό της τον Όου Τζι Ανουνόμπι. Βέβαια μόνο εύκολο δεν θα είναι να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο trade και αυτό διότι ο Γάλλος σέντερ αμείβεται με τα... διπλάσια από τον παίκτη των Ράπτορς, όπερ σημαίνει ότι θα πρέπει να βρεθεί η καλύτερη δυνατή φόρμουλα για να προχωρήσει μία τέτοια ανταλλαγή.

Επιπλέον στο «κόλπο» για τον Ανουνόμπι βρίσκονται και οι Πόρτλαντ Τρέιλμπλεϊζερς οι οποίοι έχουν να επιλέξουν στο νούμερο «7» του φετινού draft και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στα ανταλλάγματα.

 

NBA Τελευταία Νέα