Σέλτικς: Τέιτουμ και Μπράουν τα... δώρα των Νετς

Σέλτικς: Τέιτουμ και Μπράουν τα... δώρα των Νετς

Σέλτικς: Τέιτουμ και Μπράουν τα... δώρα των Νετς

bet365

Οι Μπόστον Σέλτικς ετοιμάζονται για την πρώτη συμμετοχή στους τελικούς του ΝΒΑ, μετά από 12 χρόνια, με τους δύο στυλοβάτες τους, τους Τζέιλεν Μπράουν και Τζέισον Τέιτουμ να είναι... δώρα των Μπρούκλιν Νετς.

Τι σχέση μπορούν να έχουν οι Μπρούκλιν Νετς με τους Μπόστον Σέλτικς; Τεράστια. Δεν είναι μόνο ο φετινός αποκλεισμός στον 1ο γύρο, όταν οι Σέλτικς, στο ξεκίνημα της απίστευτης πορείας τους, «σκούπισαν» τους Νετς (4-0).

Η ομάδα της Βοστόνης διαθέτει τους δικούς της στυλοβάτες. Τον Τζέισον Τέιτουμ και τον Τζέιλεν Μπράουν. Δύο παίκτες... δώρο των Νετς σε δύο διαδοχικά Draft!

Το 2013 οι Νετς και οι Σέλτικς είχαν συμφωνήσει για την ανταλλαγή των Πολ Πιρς και Κέβιν Γκαρνέτ, έναντι τεσσάρων επιλογών στον 1ο γύρο του Draft. Χωρίς κανέναν περιορισμό!

Και όταν οι Νετς έλαβαν την Νο1 επιλογή το 2017, αυτή μεταφέρθηκε αυτόματα στους Σέλτικς. Και εκείνοι θέλησαν να μπερδέψουν την κατάσταση, δίνοντας την πρώτη επιλογή στους Σίξερς για να πάρουν το Νο3 και τελικά τον Τέιτουμ!

Οι Σέλτικς δεν είχαν διάθεση να αποκτήσουν το Μαρκέλ Φουλτζ, αφού διέθεταν αρκετούς γκαρντ (Σμαρτ, Ροζίερ, Τόμας, Μπράουν) και πόνταραν στον Τέιτουμ. Όχι άδικα, όπως αποδείχτηκε.

Στο Νο2 κατέληξε ο Λόνζο Μπολ, επιλογή των Λος Άντζελες Λέικερς!

Η περίπτωση του Μπράουν

Όσο για τον Μπράουν; Επιλέχθηκε έναν χρόνο νωρίτερα από τον Τέιτουμ, το 2016. Και αυτός ένα... δώρο από τους Νετς στην περίφημη ανταλλαγή των Γκαρνέτ και Πιρς στο Μπρούκλιν!

Ο Μπράουν επιλέχθηκε στο Νο3, πίσω από τους Μπεν Σίμονς (Σίξερς) και Μπράντον Ίνγκραμ (Λέικερς).

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα