ΓεροΓιοβάισα: Warriors in 6 με Κάρι MVP τελικών

ΓεροΓιοβάισα: Warriors in 6 με Κάρι MVP τελικών
Ο γεροΓιοβάισα επιστρέφει με τελικούς ΝΒΑ και παίζει το... σπίτι του στους Ουόριορς.

Γεια σας φίλοι μου.

Σας έλειψα; Δεν περιμένω απάντηση, ξέρω πως σας έλειψα. Έχω τρελαθεί με τα φετινά playoffs του ΝΒΑ και ειδικά με τις σειρές της Ανατολής. Απίθανη η μάχη των Μπακς με τους Σέλτικς, αλλά και εκείνη της Βοστώνης με τους Χιτ. Και οι δύο κρίθηκαν στα επτά ματς.

Οι Σέλτικς επιβίωσαν και ο λάτρης της βότκας θέλει να δει τι ψάρια θα πιάσουν κόντρα στους Ουόριορς. Ο γεροΓιοβάισα έχει τρέλα με τον Κάρι και σέβεται το Γκόλντεν Στέιτ, μια ομάδα με 6 τελικούς και 3 τίτλους στα τελευταία τρία χρόνια.

Μπορεί οι Σέλτικς και ο Τέιτουμ να έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά μέχρι στιγμής, όμως με τους πολεμιστές τα πράγματα θα είναι διαφοερετικά. Οι Κάρι, Κλέι, Γκριν μαζί με τον Στιβ Κερ έχουν το know how του πρωταθλητισμού και ξέρουν καλά τι πρέπει να κάνουν σε τέτοια ματς. Επίσης έχουν και τους πολύτιμους Πουλ και Ουίγκινς.

Θεωρώ πως οι Ουόριορς που είναι πιο φρέσκοι θα πάρουν το πρωτάθλημα και δεν θα δούμε πάλι Game 7. Ο τίτλος των πολεμιστών προσφέρεται στο 1.65 και θα τον επιλέξω, ενώ εξαιρετικό είναι και το τελικό 4-2 υπέρ των Ουόριορς στο 6.00.

Όσο για τον MVP των τελικών, η επιλογή είναι μία. Ο Στεφ Κάρι δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα βραβείο Finals MVP και φέτος ήρθε η ώρα. Ο κορυφαίος σουτέρ όλων των εποχών ετοιμάζεται για το τέταρτο του πρωτάθλημα για να ανέβει κι άλλο στη λίστα με τους σπουδαιότερους παίκτες ever. Ο γεροΓιοβάισα έχει πάρει φωτιά να τον ακούτε.

Σας είχε πει πως η Εφές θα πάρει τη Euroleague. Σας λέω τώρα πως οι Ουόριορς κατακτήσουν το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ. Εμπιστευτείτε με.

Καλή τύχη σε όλους. Warrions in 6

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα