Μπάτλερ: Ο... εξωγήινος Τζίμι θύμισε ΛεΜπρόν και ο οιωνός τίτλου για Χιτ (vid)

Μπάτλερ: Ο... εξωγήινος Τζίμι θύμισε ΛεΜπρόν και ο οιωνός τίτλου για Χιτ (vid)

bet365

Ο Τζίμι Μπάτλερ ήταν απολαυστικός στο Game 6 κόντρα στους Σέλτικς, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ και κρατώντας... ζωντανό το Μαϊάμι.

Δεν ήθελε να πάει διακοπές ο σπουδαίος Τζίμι Μπάτλερ και το έδειξε στο Game 6 κόντρα στους Σέλτικς. Ο Jimmy Buckets έδωσε ρεσιτάλ μέσα στη Βοστώνη, έστειλε τη σειρά σε Game 7 και κράτησε ζωντανό το Μαϊάμι. Ο σταρ των Χιτ είχε 47 πόντους, 9 ριμπάουντ, 9 ασίστ, βάζοντας όλα τα μεγάλα καλάθια, εκεί όπου οι Σέλτικς άρχισαν να πιστεύουν πως θα καθαρίσουν την πρόκριση. Δεν... πουλάει όπως άλλοι, δεν δέχεται την αποθέωσε που αξίζει, αλλά είναι παιχτάρα και πάντα κουβαλάει την ομάδα του στα playoffs.

Ο Μπάτλερ με αυτή την εμφάνιση θύμισε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, όπου είχε 45 με 15 ριμπάουντ και 7 ασίστ στο Game 6 των τελικών Ανατολής το 2012, οδηγώντας τη σειρά των Χιτ με τους Σέλτικς σε έβδομο ματς.

Τότε το Μαϊάμι είχε επικρατήσει, παίρνοντας την πρόκριση και λίγες μέρες μετά πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου. Λέτε να δούμε το έργο να επαναλαμβάνεται. Πάντως εδώ έχουμε οιωνό τίτλου για την ομάδα του Σποέλστρα.

Επιπλέον ο Μπάτλερ έγινε ο τρίτος παίκτης με 45+ πόντους, 5+ ριμπάουντ και 5+ ασίστ σε ματς αποκλεισμού σε τελικούς περιφέρειας. Μπήκε στο club με ΛεΜπρόν και Χάρντεν.

Τέλος ανέβηκε στην κορυφή της λίστας με τους περισσότερους πόντους για παίκτη των Χιτ σε ματς αποκλεισμού. Με τους 47 πόντους του άφησε πίσω του τόσο τον Ντουέιν Ουέιντ όσο και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Όλοι τους την κορυφαία επίδοση την πέτυχαν απέναντι στη Βοστώνη.

Mέγας Τζίμι, διψά για τον πρώτο τίτλο της καριέρας του και καταθέτει την ψυχή του πάνω στο παρκέ.

 

NBA Τελευταία Νέα