«Λύγισε» ο Κλέι Τόμπσον: «Δεν υπάρχουν λέξεις, περίμενα πώς και πώς αυτήν την ημέρα» (vids)

«Λύγισε» ο Κλέι Τόμπσον: «Δεν υπάρχουν λέξεις, περίμενα πώς και πώς αυτήν την ημέρα» (vids)

«Λύγισε» ο Κλέι Τόμπσον: «Δεν υπάρχουν λέξεις, περίμενα πώς και πώς αυτήν την ημέρα» (vids)

bet365

Ο Κλέι Τόμπσον επέστρεψε πιο δυνατός από ποτέ και λίγο μετά τη πρόκριση των Ουόριορς στους τελικούς της Δύσης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του.

Πέρασε πολλά. Πάρα πολλά. Τον Ιούνιο του 2019 και πιο συγκεκριμένα στους τελικούς του ΝΒΑ κόντρα στους Ράπτορς υπέστη ρήξη χιαστού. Μόνο που η κακοδαιμονία δεν σταμάτησε εκεί. Τις παραμονές της έναρξης της σεζόν 2020-21 υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντας μένοντας ακόμα ενάμιση χρόνο μακριά από την αγωνιστική δράση.

Εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος πόσο πολύ το περιμένει και πόσο πολύ το ήθελε! Ο Κλέι Τόμπσον «έγραψε» τον καλύτερο επίλογο στους τελικούς της Δύσης με 32 πόντους και 8/16 τρίποντα, χαρίζοντας στους Ουόριορς την μεγάλη επιστροφή στους NBA Finals ύστερα από τρία χρόνια. Λογικό και επόμενο να νιώθει δικαιωμένος, πρώτα απ' όλα για εκείνον και τη προσπάθεια που έριξε, όσο και συνολικά για την ομάδα του.

«Είναι σουρεάλ. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια το συναίσθημα. Περίμενα πώς και πώς αυτήν την ημέρα. Υπήρξαν τόσες πολλές μέρες απραξίας. Όμως ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Χαίρομαι πραγματικά που φτάσαμε στους τελικούς του ΝΒΑ, αλλά έχουμε μπροστά μας άλλες τέσσερις νίκες» σχολίασε μεταξύ πολλών άλλων ο Κλέι Τόμπσον, ο οποίος όσον αφορά τη δική του προσπάθεια, είπε:

«Έκανα 1.000 επαναλήψεις κάθε ημέρα για να μπορέσω να επανέλθω. Μερικές φορές ήταν πολύ οδυνηρό. Όμως συνέχιζα. Είμαι περήφανος, όχι μόνο για τη δική μου προσπάθεια, οσο και για την ομαδική. Τα πάντα κύλησαν όμορφα την κατάλληλη στιγμή ωστόσο έχουμε μεγαλύτερες στιγμές μπροστά μας...»

Δείτε τα σχετικά βίντεο από τις δηλώσεις του

 

NBA Τελευταία Νέα