Μάβερικς - Ουόριορς: Έσταζε η οροφή του γηπέδου (vids)

Μάβερικς - Ουόριορς: Έσταζε η οροφή του γηπέδου (vids)

bet365

Ποιος είπε ότι στο ΝΒΑ δεν στάζουν τα γήπεδα; Στάζουν και... παραστάζουν, όπως ακριβώς συνέβη στο Ντάλας κατά τη διάρκεια του Game 4 των τελικών της Δύσης με τους Ουόριορς.

Όχι, δεν είναι εικόνα από κάποιο ελληνικό γήπεδο. Όχι, δεν συνέβη οπουδήποτε αλλού, αλλά στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη!

Συγκεκριμένα υπήρξε 15λεπτη καθυστέρηση στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου του τέταρτου τελικού της Δύσης μεταξύ των Ντάλας Μάβερικς και των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και ο λόγος είχε να κάνει με τη διαρροή στο «American Airlines Center». Πολύ απλά... έσταζε η οροφή από την καταρρακτώδη βροχή!

Το γεγονός αυτό ανάγκασε τους ανθρώπους των Ντάλας Μάβερικς να απλώσουν παντού... πετσέτες μέχρι να βρεθεί μια λύση προκειμένου να ξεκινήσει το δεύτερο μισό του αγώνα. Τελικά... βρέθηκε η πατέντα ώστε να περιοριστεί στο παρκέ η διαρροή. Συγκεκριμένα, και όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, τοποθετήθηκε ένα ειδικό κάλυμμα στο σημείο που υπήρχε η διαρροή ώστε να κλείσουν οι... δύο τρύπες που είχαν ανοίξει.

Η μία διαρροή οδηγούσε στον πάγκο των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και η δεύτερη σε ένα σημείο της εξέδρας του γηπέδου.

 

NBA Τελευταία Νέα