Χιτ: Τραυματισμός στο γόνατο για Τάκερ, αγωνιούν στο Μαϊάμι

Νίκος Καρφής
Χιτ: Τραυματισμός στο γόνατο για Τάκερ, αγωνιούν στο Μαϊάμι

bet365

Ο Πι Τζέι Τάκερ τραυματίστηκε στο γόνατο στο Game 2 των τελικών Ανατολής κόντρα στους Σέλτικς και οι Χιτ είναι σε αναμμένα κάρβουνα.

Σαν να μην έφτανε η ήττα από τους Σέλτικς στο Game 2 των τελικών Ανατολής, οι Χιτ είδαν τον Πι Τζέι Τάκερ να τραυματίζεται. Ο φόργουορντ του Μαϊάμι χτύπησε στο αριστερό γόνατο στο πρώτο δωδεκάλεπτο και τελικά βγήκε off στη συνέχεια του ματς, γεμίζοντας με αγωνία την ομάδα του Σποέλστρα.

Ο Τάκερ θα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. O πρώην παίκτης του Άρη και πρωταθλητής με τους Μπακς πέρυσι, μετρά 5 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο στη σειρά με τους Σέλτικς, ενώ μέτρησε 8.2 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά ματς απέναντι στους Σίξερς.

Θα είναι σημαντική απώλεια αν χάσει κάποιο από τα επόμενα ματς, αφού κάνει εξαιρετική δουλειά στην άμυνα, δίνει μάχες, ενώ όποτε χρειαστεί, βάζει και τα τρίποντα του από τη γωνία. Ο Σποέλστρα δεν είχε την βοήθεια του τραυματία Κάιλ Λάουρι στα δύο πρωτά ματς. O head coach συνεχίζει να μην δίνει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στον Ντάνκαν Ρόμπινσον (έπαιζε 6 λεπτά μέσο όρο κόντρα στους Σίξερς), αφού αγωνίστηκε μόλις 14 λεπτά στο Game 2 με Χιτ με 6 πόντους και 0/4 τρίποντα, ενώ δεν πάτησε παρκέ στο πρώτο ματς της σειράς.

 

NBA Τελευταία Νέα