Σέλτικς - Μπακς: Η αγκαλιά Γιάννη-Τέιτουμ και το respect (vid)

Σέλτικς - Μπακς: Η αγκαλιά Γιάννη-Τέιτουμ και το respect (vid)

bet365

Οι Σέλτικς απέκλεισαν τους Μπακς και Γιάννης-Τέιτουμ έδειξαν τον αλληλοσεβασμό που έχουν ο ένας στον άλλον μετά τη λήξη του Game 7.

Το Game 7 το πήραν εύκολα οι εντυπωσιακοί Σέλτικς, oι οποίοι πέταξαν εκτός τους πρωταθλητές Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που έμεινε από δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο μετά την υπερπροσπάθεια σε όλη τη σειρά και δεν θα μπορέσει να διατηρήσει το στέμμα του πρωταθλητή, είχε 25 πόντους, 20 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 5 φάουλ στα 43 λεπτά που έμεινε στο παρκέ το TD Garden. Από την πλευρά του ο Τέιτουμ είχε 23 με 8 ασίστ και 6 ριμπάουντ, βοηθώντας τον κορυφαίο Ουίλιαμς (27 πόντους, 7 τρίποντα και 6 ριμπάουντ).

Greek Freak και Τέιτουμ μας χάρισαν μια όμορφη στιγμή μετά το τέλος του Game 7. Μια αγκαλιά αλληλοσεβασμού και παραδοχής της φοβερής προσπάθειας που κατέβαλε ο αντίπαλος κατά τη διάρκεια της σειράς. Respect και στους δύο για την επική τους μάχη σε όλη τη σειρά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα