Τζίνι Μπας για τους Λέικερς: «Χάνω την υπομονή μου, είμαι απογοητευμένη»

Τζίνι Μπας για τους Λέικερς: «Χάνω την υπομονή μου, είμαι απογοητευμένη»

Τζίνι Μπας για τους Λέικερς: «Χάνω την υπομονή μου, είμαι απογοητευμένη»

bet365

Η ιδιοκτήτρια των Λος Άντζελες Λέικερς, Τζίνι Μπας, δηλώνει δυσαρεστημένη από τη φετινή σεζόν. Μα ορκίζεται ότι πρόκειται να αντιστρέψει την κατάσταση. Την τελευταία φορά που το έκανε ήταν το 2017.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς απέτυχαν. Η φετινή σεζόν είδε τους πρωταθλητές του 2020 όχι μόνο να χάνουν το... τρένο των playoffs, αλλά να μένουν εκτός και της ύστατης ευκαιρίας, του τουρνουά play-in.

Ο προπονητής Φρανκ Βόγκελ απολύθηκε - και ήδη προχωράει η αναζήτηση του αντικαταστάτη του - ενώ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τις κινήσεις των Λέικερς στην καλοκαιρινή αγορά. Το μόνο σίγουρο είναι πως η ιδιοκτήτρια της ομάδας, Τζίνι Μπας, κόρη του εμβληματικού Τζέρι Μπας, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της.

«Χάνω την υπομονή μου, επειδή είχαμε το τέταρτο μεγαλύτερο μισθολόγιο στη λίγκα. Όταν ξοδεύεις τόσα πολλά χρήματα στο φόρο πολυτελείας, περιμένεις να πας μακριά στα playoffs. Οπότε, ναι, ήμουν συντετριμμένη να αποκλείομαι με αυτόν τον τρόπο και να μην παίρνουμε τα αποτελέσματα που ζητούσαμε. Δεν είμαι χαρούμενη, δεν είμαι ικανοποιημένη», είπε η Μπας στους Los Angeles Times.

H τελευταία φορά που η Τζίνι Μπας δεν ήταν χαρούμενη, συνέβη το 2017. Τότε απέλυσε τον αδελφό της, Τζιμ, ενώ την ίδια μοίρα είχε ο Μιτς Κούπτσακ, o general manager των Λέικερς για πολλά χρόνια.

Και η ίδια απέκτησε σχεδόν όλες τις εξουσίες, όπως είχε κάνει στις αρχές των 80'ς και ο μπαμπάς της, Τζέρι.

Στήριξη σε ΛεΜπρόν και Πελίνκα

«Δεν μας αρέσει να χάνουμε τα playoffs, καταλαβαίνω το θυμό και τη δυσαρέσκεια των φιλάθλων. Θα το κάνω καλύτερο. Θα πάρω τις σκληρές αποφάσεις, γιατί αυτή είναι η δουλειά μου», πρόσθεσε.

Παράλληλα, η Μπας εξέφρασε τη στήριξή της στον ΛεΜπρόν Τζέιμς, όπως και στο GM της ομάδας, Ρομπ Πελίνκα, ενώ τόνισε ότι δέχεται συμβουλές τόσο από τον πρώην προπονητή της ομάδας και σύντροφό της, Φιλ Τζάκσον, αλλά και τον Μάτζικ Τζόνσον. Ωστόσο πρόσθεσε: «Εχουν την τελική απόφαση; Όχι. Διοικούν την ομάδα; Όχι, καμία σχέση. Εγώ είμαι η ιδιοκτήτρια των Λέικερς και εγώ λογοδοτώ για τις αποφάσεις που θα παρθούν».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα