Μπακς: Διπλός αγώνας preseason στα Αραβικά Εμιράτα για πρώτη φορά

Newsroom
Μπακς: Διπλός αγώνας preseason στα Αραβικά Εμιράτα για πρώτη φορά

bet365

Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο αναμένεται να δώσουν δύο παιχνίδια της προετοιμασίας της νέας σεζόν κόντρα στους Χοκς σε Αμπού Ντάμπι και Αραβικά Εμιράτα. Πρόκειται για ιστορική στιγμή στο ΝΒΑ αφού θα διεξαχθούν εκεί για πρώτη φορά.

Στα πλαίσια της... εξάπλωσης του ΝΒΑ σε ολόκληρο τον κόσμο, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, ως τοποθεσία των αγώνων preseason εμφανίζονται τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς αναμένεται να δώσουν δύο αγώνες preseason με τους Ατλάντα Χοκς του Τρέι Γιανγκ στις 6 και στις 8 Οκτωβρίου του 2022 στην Etihad Arena, στη Νήσο Γιας.

γ

Τα εισιτήρια των αγώνων θα τεθούν στη διάθεση του κοινού με το πέρασμα του χρόνου, ενώ τα παιχνίδια αναμένεται να μεταδοθούν σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές ανά τον κόσμο, μέσω τηλεόρασης, ψηφιακών μέσων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

O Πίτερ Φέιγκι, πρόεδρος των Μπακς αλλά και του Fiserv Forum, σχολίασε την εξέλιξη αυτή δηλώνοντας: «Είναι τιμή μας που επιλεχτήκαμε για να συμμετάσχουμε στους πρώτους αγώνες στην ιστορία του ΝΒΑ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Καθώς το ΝΒΑ συνεχίζει να επεκτείνεται παγκοσμίως, ανυπομονούμε να επισκεφθούμε το Αμπού Ντάμπι και να ενισχύσουμε τον στόχο του πρωταθλήματος, που δεν είναι άλλος από το να εμπνεύσει τους ανθρώπους σε όλη τη γη μέσω του μπάσκετ.

Είμαστε υπερήφανοι που θα εκπροσωπήσουμε τον προσεχή Οκτώβριο την πόλη μας, την πολιτεία μας και τους φιλάθλους των Μπακς σε όλο τον κόσμο».

 

NBA Τελευταία Νέα