Mπακς: Ο GM του Μιλγουόκι έκανε παράπονα για τη διαιτησία

Mπακς: Ο GM του Μιλγουόκι έκανε παράπονα για τη διαιτησία

Mπακς: Ο GM του Μιλγουόκι έκανε παράπονα για τη διαιτησία

bet365

Ο GM των Μπακς, Τζον Χορστ εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του Game 3 κόντρα στους Σέλτικς και στάθηκε

Οι Σέλτικς είχαν παράπονα από τη διαιτησία του Game 3 με τους Μπακς και ειδικά για το σφύριγμα στα 4.6 δευτερόλεπτα για το τέλος πάνω στον Σμαρτ (δόθηκαν δύο και όχι τρεις βολές όπως ήθελε ο κορυφαίος αμυντικός του ΝΒΑ. Παρόλα αυτά το ΝΒΑ δικαίωσε τους διαιτητές του αγώνα Μπακς-Σέλτικς, οι οποίοι δεν έδωσαν τρεις βολές στον Σμαρτ, αναφέροντας πως το φάουλ έγινε χαμηλά.

Ο GM των ελαφιών Τζον Χορστ μίλησε στο Athletic και εξέφρασε και εκείνος τα παράπονα του για τον τρόπο που σφύριξαν οι διαιτητές.

«Σέβομαι τη δύσκολη δουλειά του διαιτητή, όπως δύσκολη είναη δουλειά του παίκτη και του προπονητή. Όλοι πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Η διαιτησία έπαιξε τον ρόλο της στο Game 3, το οποίο ήταν ένα κακό ποιοτικά ματς.

Το παιχνίδι πρέπει να παιχτεί δίκαια. Τα στατιστικά τα λένε όλα. Ο Χόλιντεϊ έκανε 30 σουτ και είναι παίκτης που δεν προτιμά τα jump shots. Παίζει δυνατά και πάει συχνά στη γραμμή των βολών. Από τους καλύτερους στο ΝΒΑ στο να πηγαίνει στις βολές. Πήρε 30 σουτ για να βοηθήσει την ομάδα του και ένιωσε πως έπρεπε να είναι επιθετικός. Όμως μου κάνει εντύπβση που δεν εκτέλεσε βολή.

Είναι δύσκολο για τους διαιτητές να σφυρίξουν σε αυτά τα ματς. Τα playoffs είναι σκληρά, όπως και το μπάσκετ. Το σκληρό ματς έκανε κακό και στις δύο ομάδες. Αρέσει στον κόσμο και περνάει καλά», ήταν τα λόγια του.

 

NBA Τελευταία Νέα