Τζόρνταν, Λεμπρόν Τζέιμς: Κι όμως, διεκδικούν το ίδιο βραβείο

Newsroom
Τζόρνταν, Λεμπρόν Τζέιμς: Κι όμως, διεκδικούν το ίδιο βραβείο

bet365

Η ώρα για το μεγάλο debate έφτασε: Τζόρνταν ή Λεμπρόν; Από τη στιγμή που οι απόψεις διίστανται για το... εντός των τεσσάρων γραμμών «δίλημμα», οι δύο σούπερ σταρ θα λύσουν τις «διαφορές» τους έξω από αυτές!

Το σίγουρο είναι ένα. Όσα χρόνια και αν περάσουν, όσες γενιές και αν καθίσουν στο τραπέζι να συζητήσουν, σίγουρα δεν πρόκειται να βρουν άκρη όσον αφορά το μεγάλο debate μεταξύ των Μάικλ Τζόρνταν και Λεμπρόν Τζέιμς. Από τη στιγμή που έπαιξαν μπάσκετ σε διαφορετικές εποχές και δεν έτυχε να τεθούν αντίπαλοι στο παρκέ, το εν λόγω ερώτημα θα αιωρείται για πάντα...

Παρόλα αυτά υπάρχει ένα τρόπος για να λύσουν τις... διαφορές τους. Τουλάχιστον όσον αφορά το επιχειρηματικό κομμάτι και όχι το μπασκετικό! Τόσο ο Τζόρνταν όσο και ο Λεμπρόν είναι ιδιοκτήτες εταιρειών που παρασκευάζουν τεκίλα και μάλιστα θεωρούνται από τις καλύτερες του κόσμου. Ο μεν Τζόρνταν έχει υπό την ιδιοκτησία του την Cincoro ενώ ο Λεμπρόν την Lobos.

Αμφότερες είναι οι δύο φιναλίστ για το βραβείο της «Best Tequila Reposadο», κάτι που σημαίνει ότι οι δύο τους θα διεκδικήσουν ένα βραβείο μακριά από τα παρκέ του μπάσκετ. Ο νικητής του εν λόγω διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στα μέσα του Ιουνίου!

 

NBA Τελευταία Νέα