Athletic: Game 7 και οριακό προβάδισμα πρόκρισης στους Μπακς

Athletic: Game 7 και οριακό προβάδισμα πρόκρισης στους Μπακς

bet365

Ο δεύτερος γύρος των playoffs ξεκινάει απόψε και το Athletic επιχείρησε να αναλύσει την πορεία της σειράς ανάμεσα στους Μπόστον Σέλτικς και στους Μιλγουόκι Μπακς. Ιδού το αποτέλεσμα.

Μπόστον Σέλτικς - Μιλγουόκι Μπακς, σημειώσατε (οριακά) διπλό! Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το Athletic. Η ιδέα ήταν απλή: Συγκέντρωσε τη γνώμη τριών ειδικών (ενός αναλυτή, ενός προπονητή και ενός εκτελεστικού μέλους), όπου όλοι διατήρησαν την ανωνυμία τους, προκειμένου να αναλύσουν την τελική έκβαση της σειράς ανάμεσα στους Σέλτικς και τους Μπακς.

Το πρώτο τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για απόψε (20:00, live από το Gazzetta), με την τελική... διάγνωση να δείχνει Μπακς!

Ο αναλυτής δίνει την πρόκριση, με 4-3 στους Μπόστον Σέλτικς, επικαλούμενος στην απουσία του Κρις Μίντλετον. Και στο γεγονός ότι ο αντικαταστάτης του, ο Γκρέισον Άλεν είναι καλός παίκτης, κατά διαστήματα. Αλλά δεν είναι σίγουρος ότι οι Μπακς έχουν αυτό που πρέπει, χωρίς τον Μίντλετον.

Αναλυτής: Σέλτικς - Μπακς 4-3

Ο προπονητής από την πλευρά του... προκρίνει τους Μπακς, λόγω του Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτών που μπορεί να κάνει στο παρκέ. Ο κόουτς πιστεύει ότι οι Μπακς είναι ικανοί να ξεπεράσουν την απουσία του Μίντλετον, ειδικά με τον τρόπο που έχει δώσει λύσεις ο Μπόμπι Πόρτις. Όσο για την προβληματική άμυνά τους; «Εκεί θα συναντήσουν τη μεγαλύτερη δυσκολία, αλλά έχουν αρκετή επίθεση για τα... βάλουν μαζί τους».

Προπονητής: Σέλτικς - Μπακς 3-4

Τελευταίος έμεινε ο άνθρωπος του γραφείου. Ένα εκτελεστικό μέλος. Αυτός προβλέπει ότι θα είναι μία σειρά που θα κριθεί στη δύναμη (όπως το Χιτ - Σίξερς), αλλά και στην ικανότητα. «Η Βοστόνη έχει κάνει μία εξαιρετική πορεία και αυτό έχει μεταφερθεί στα playoffs, όπου παίζουν με αυτοπεποίθηση. Φαίνεται να έχουν προσηλωθεί στην άμυνά τους, οπότε το Μιλγουόκι θα έχει μία μεγάλη πρόκληση μπροστά του. Νομίζω επειδή το Μιλγουόκι έχει βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση, έχει το ελάχιστο προβάδισμα».

Εκτελεστικός: Σέλτικς - Μπακς 3-4

Στα... σημεία, η πρόκριση, με απόλυτη συμφωνία για Game 7, καταλήγει στους Μπακς. Στα χαρτιά όλα αυτά. Στο παρκέ θα ξέρουμε σε λίγες ώρες τι θα συμβεί στην πρώτη αναμέτρηση.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα