Τζα Μοράντ: Αναδείχθηκε ο πιο Βελτιωμένος Παίκτης (vids)

Τζα Μοράντ: Αναδείχθηκε ο πιο Βελτιωμένος Παίκτης (vids)

Τζα Μοράντ: Αναδείχθηκε ο πιο Βελτιωμένος Παίκτης (vids)

bet365

Ο Τζα Μοράντ είναι ο πιο Βελτιωμένος Παίκτης στο NBA για τη σεζόν 2021-2022.

Ο Τζα Μοράντ διαδέχθηκε τον περσινό νικητή, Τζούλιους Ραντλ, ως πιο Βελτιωμένος Παίκτης στο NBA και έγινε ο πρώτος παίκτης των Μέμφις Γκρίζλις που λαμβάνει αυτή την τιμή.

Ο Μοράντ πήρε 221 πόντους, με 38 (από τις 100) ψήφους για την 1η θέση, αφήνοντας ξωπίσω του τον Ντεζούντε Μάρεϊ των Σαν Αντόνιο Σπερς (183 πόντους, 20 ψήφους 1η θέσης) και τον Ντάριους Γκάρλαντ των Κλίβελαντ Καβαλίερς (178 πόντους, 11 ψήφους 1η θέσης.

Το βραβείο δόθηκε στον Μοράντ στην προπόνηση των Γκρίζλις, οι οποίοι προετοιμάζονται για το Game 5 απέναντι στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, με τη σειρά να είναι στο 2-2. Ο προπονητής του Μέμφις, Τέιλορ Τζένκινς έκανε την αναγγελία και ο Ντέσμοντ Μπέιν είχε το βραβείο, μία κρυστάλλινη μπάλα, με το logo των 75 ετών στο κέντρο της.

Ο 22χρονος Μοράντ, για πρώτη φορά All Star και μάλιστα βασικός στην καριέρα του, τελείωσε την κανονική περίοδο με 27.4 πόντους, 6.7 ασίστ και 5.7 ριμπάουντ σε 33.1 λεπτά (57 αγώνες). Παράλληλα, σούταρε με 49.3%.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα