Προπονητής των Γκρίζλις για διαιτητές: «Ήταν ντροπιαστικό, όλοι οι starters μας ήταν στο όριο του φάουλ από την πρώτη περίοδο»

Προπονητής των Γκρίζλις για διαιτητές: «Ήταν ντροπιαστικό, όλοι οι starters μας ήταν στο όριο του φάουλ από την πρώτη περίοδο»

bet365

Ο Τέιλορ Τζένκινς σε δηλώσεις του μετά την ήττα από τους Τίμπεργουλβς εξέφρασε την γνώμη του σχετικά με την διαιτησία λέγοντας πως ήταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια που έχει δει στο ΝΒΑ.

Οι Γκρίζλις δεν κατάφεραν να διπλασιάσουν τις νίκες τους στη Μινεσότα αφού ηττήθηκαν με 119-118 από τους Τίμπεργουλβς με την σειρά να πηγαίνει στο 2-2. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, ο προπονητής των Γκρίζλις, Τέιλορ Τζένκινς, στην συνέντευξη Τύπου θέλησε να υπερασπιστεί τους παίκτες του ρίχνοντας.... πυρά στους διαιτητές.

Αναφέρθηκε σε φάουλ που δόθηκαν πριν καν γίνει η επαφή με παίκτη της αντίπαλης ομάδας, ενώ τόνισε πως δεν ενδιαφέρεται όποιο και αν θα είναι το πρόστιμο που θα του επιβληθεί!

«Κατά τη γνώμη μου, ένα από τα πιο άσχημα παιχνίδια που έχω δει ποτέ στην καριέρα μου στο ΝΒΑ ;όσον αφορά τους διαιτητές. Και οι πέντε starters ήταν στο όριο των φάουλ από το πρώτο δωδεκάλεπτο. Δεν έχω δει ποτέ ένα πιο ασυνεπές, αλαζονικό παιχνίδι» είπε αρχικά ο Τζένκινς και συνέχισε «Είναι ντροπιαστικό. Δεν έχω λόγια. Δεν θα φτάσω στο σημείο να πω ότι αυτός είναι ο λόγος που χάσαμε, αλλά θα πω ότι ήταν χάλια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα