Μιλγουόκι Μπακς, Μίντλετον: «Νοκ άουτ για 3-4 εβδομάδες»

Μιλγουόκι Μπακς, Μίντλετον: «Νοκ άουτ για 3-4 εβδομάδες»

Newsroom
Μιλγουόκι Μπακς, Μίντλετον: «Νοκ άουτ για 3-4 εβδομάδες»

bet365

Μεγάλο αναμένεται να είναι το πρόβλημα στους Μιλγουόκι Μπακς ενόψει της συνέχειας των playoffs καθώς τα ρεπορτάζ από την άλλη άκρη του Ατλαντικού θέλουν τον Κρις Μίντλετον να μένει εκτός δράσης από τρεις έως τέσσερις εβδομάδες!

Όλα τα είχαν οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο τραυματισμός του Κρις Μίντλετον τους έλειπε!

Όπως είναι γνωστό τα «Ελάφια» όχι μόνο γνώρισαν την ήττα από τους Σικάγο Μπουλς στο Game 2 της σειράς (1-1) αλλά είδαν και τον Κρις Μίντλετον να αποχωρεί με πρόβλημα. Αν επιβεβαιωθούν τα όσα αναφέρονται στα ρεπορτάζ του Ουισκόνσιν, ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ ενδέχεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης έως και έναν μήνα!

Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για απουσία τριών έως τεσσάρων εβδομάδων, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τη σειρά με τους Σικάγο Μπουλς (σ.σ. ακόμα και αν πάει στα επτά παιχνίδια) ενώ θεωρείται δύσκολο να προλάβει ακόμα και τα ημιτελικά της Ανατολής σε περίπτωση πρόκρισης των Μπακς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα