Μπεν Σίμονς: Ντεμπούτο στο Game 4 με τους Σέλτικς

Μπεν Σίμονς: Ντεμπούτο στο Game 4 με τους Σέλτικς

Γιώργος Κούβαρης
Μπεν Σίμονς: Ντεμπούτο στο Game 4 με τους Σέλτικς

bet365

Έτοιμος για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του τη φετινή σεζόν είναι ο Μπεν Σίμονς, ο οποίος θα φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα των Μπρουκλιν Νετς.

Ο Αυστραλός πόιντ φόργουορντ έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες προπονήσεις με τους Μπρούκλιν Νετς και όπως αναφέρουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού θα τεθεί στην διάθεση του Στιβ Νας για το τέταρτο παιχνίδι της σειράς με τους Μπόστον Σέλτικς.

Όπως είναι γνωστό η ομάδα της Βοστόνης βρίσκεται ήδη στο 2-0 στη σειρά με τους Νετς, έχοντας αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας. Ο Μπεν Σίμονς ακόμα δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί με τους Νετς ύστερα από το «blockbuster trade» που έστειλε τον Τζέιμς Χάρντεν στους Σϊξερς. Κάτι που -εκτός απροόπτου- αναμένεται να συμβεί στο Game 4 της σειράς.

Ο 26χρονος μπασκετμπολίστας μετράει 275 παιχνίδια στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ έχοντας κατά μέσο όρο 15,9 πόντους, 8,1 ριμπάουντ, 7,7 ασίστ και 1,7 κλεψίματα κατά μέσο όρο, σουτάροντας με ποσοστό 56,4% στα δίποντα και 59,7% στις βολές.

 

NBA Τελευταία Νέα