Μπακς: Η ζωή δίχως τον Κρις Μίντλετον (vids)

Μπακς: Η ζωή δίχως τον Κρις Μίντλετον (vids)

Μπακς: Η ζωή δίχως τον Κρις Μίντλετον (vids)

bet365

O Κρις Μίντλετον τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατό του και οι Μιλγουόκι Μπακς θα πρέπει να τα βγάλουν πέρα χωρίς αυτόν για 3-4 εβδομάδες. Αλήθεια, πώς είναι η (μπασκετική) ζωή των Μπακς δίχως τον καλύτερο σκόρερ τους;

Μέσα σε λίγα λόγια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε όσα ήθελε για τον τραυματισμό του Κρις Μίντλετον. «Τον χρειαζόμαστε. Όταν ζητάει αλλαγή, ξέρεις ότι κάτι τον ενοχλεί, γιατί δε θέλει να φεύγει από το ματς», ήταν η σχετική τοποθέτηση του Giannis, μετά την ήττα και την ισοφάριση της σειράς (1-1) στο Game 2 από τους Σικάγο Μπουλς.

Το διάστημα της απουσίας του Κρις Μίντλετον καθορίστηκε στις 3-4 εβδομάδες. Χάνει όχι μόνο τη σειρά με τους Σικάγο Μπουλς, αλλά και μεγάλο μέρος της επόμενης, αν όχι ολόκληρη. Ο ίδιος επιχείρησε, μόλις χτύπησε, να πατήσει το πόδι του, ελπίζοντας στη... μαγεία της στιγμής. Να του περάσει έτσι απλά, αλλά λίγο αργότερα κατάλαβε πως δεν θα είναι τόσο εύκολο.

Οι Μπακς περίμεναν με αγωνία τα μαντάτα για τον κορυφαίο σκόρερ τους, κατά μία παλιότερη δήλωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, δίχως να μπορούν να κάνουν αλλιώς.

Παράλληλα, θα πρέπει να προετοιμαστούν και για την (μπασκετική) ζωή δίχως αυτόν. Με τον Μίντλετον να είναι ο παίκτης που δεν έχασε ούτε ένα ματς της περσινής post season, καλύπτοντας μάλιστα και το κενό που άφησε ο Αντετοκούνμπο, όταν τραυματίστηκε στο δικό του γόνατο.

Και στα Game 5 και 6 κόντρα στους Χοκς, με το σκορ πριν από αυτά στην ισοπαλία (2-2), ο Μίντλετον καθάρισε με 26 και 32 πόντους, αντίστοιχα.

Η αλήθεια είναι πως οι Μπακς αντέχουν να αγωνιστούν χωρίς τον Μίντλετον. Τη φετινή σεζόν ο Νο2 των πρωταθλητών απουσίασε σε 16 αγώνες, για διάφορους λόγους. Το ρεκόρ είναι αρνητικό, αλλά δεν είναι καταστροφικό (7-9).

Πάντως, οι Μπακς θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για το... σπάσιμο της «χρυσής» τριάδας των Μίντλετον - Αντετοκούνμπο - Χόλιντεϊ, η οποία διαθέτει ποσοστό νίκης που φτάνει στο 71.7%, με 86 νίκες και 34 ήττες.

Τη φετινή σεζόν ο Khash Money μετράει 20.1 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 5.4 ασίστ σε 68 συμμετοχές στην regural season και στα playoffs.

 

NBA Τελευταία Νέα