Κρις Πολ: Η απίθανη «κατάρα» του διαιτητή Σκοτ Φόστερ και το 0-14

Κρις Πολ: Η απίθανη «κατάρα» του διαιτητή Σκοτ Φόστερ και το 0-14

Κρις Πολ: Η απίθανη «κατάρα» του διαιτητή Σκοτ Φόστερ και το 0-14

bet365

Ο Κρις Πολ μπορεί να μην πιστεύει στις κατάρες κάθε λογής, αλλά οι αριθμοί δε λένε ψέματα. Στα playoffs μετράει 14 σερί ήττες όταν ένας από τους διαιτητές είναι ο Σκοτ Φόστερ.

Γνωρίστε τον Σκοτ Φόστερ. Ένας από τους επαγγελματίες διαιτητές του ΝΒΑ. Και μέλος των διαιτητών στο Game 2 ανάμεσα στους Φοίνιξ Σανς και στους Νιου Όρλεανς Πέλικανς.

Το άκουσμα του ορισμού του δεν φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις στον Κρις Πολ. Οι δυο τους έχουν μία ατελείωτη διαμάχη, η οποία ξεκινάει σχεδόν πριν από 10 χρόνια, όταν ακόμη ο Πολ ήταν μέλος των Λος Άντζελες Κλίπερς.

Ο Πολ έχει μιλήσει με «βαριά» λόγια τον Σκοτ Φόστερ και τις αποφάσεις του σε διάφορα ματς. Μόνο που ο Σκοτ Φόστερ φαίνεται πως «απολαμβάνει» την εκδίκησή του στα playoffs.

Σε αυτά, ως διαιτητής, έχει διευθύνει 14 συνεχόμενες ήττες του Κρις Πολ, είτε με τους Χιούστον Ρόκετς, είτε με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και φυσικά τους Φοίνιξ Σανς.

Η ήττα που δεν πρόκειται να ξεχάσει ο Πολ είναι ο περσινός 6ος τελικός, όπου οι Μιλγουόκι Μπακς, με τους 50 πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο, πήραν την τέταρτη νίκη τους και κατέκτησαν το πρωτάθλημα.

Η ήττα από τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς (για το 1-1 στη σειρά) ήταν ένα ακόμη παράδειγμα πως όταν ο Κρις Πολ συναντά τον Σκοτ Φόστερ θα είναι στην πλευρά των ηττημένων.

 

NBA Τελευταία Νέα