Ουόριορς: Τα 19 λεπτά του τρόμου, οι 70 πόντοι και το «Death Lineup Vol.2» (vids)

Ουόριορς: Τα 19 λεπτά του τρόμου, οι 70 πόντοι και το «Death Lineup Vol.2» (vids)

Ουόριορς: Τα 19 λεπτά του τρόμου, οι 70 πόντοι και το «Death Lineup Vol.2» (vids)

bet365

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς σκόρπισαν τον τρόμο στους Ντένβερ Νάγκετς, σκοράροντας 70 πόντους σε διάστημα 19 αγωνιστικών λεπτών. Με τη βοήθεια του Instat βλέπουμε τα κατορθώματα της «Death Lineup Vol.2».

Το σκορ στο Game 2 των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με τους Ντένβερ Νάγκετς, με 7:23 πριν το τέλος της 2ης περιόδου ήταν 41-31 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στο φινάλε του τρίτου δωδεκαλέπτου, ο πίνακας ανέγραφε: Ουόριορς 101 - Νάγκετς 81. Κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα του Στιβ Κερ σημείωσε ένα επί μέρους σκορ 70-40!

Και 70 πόντους σε 19 αγωνιστικά λεπτά! Μόνο στην 3η περίοδο οι Ουόριορς μέτρησαν 44 πόντους. Μάλιστα, σε αυτό το διάστημα το σύνολο στα σουτ των τριών πόντων ήταν 9/14 με τους Τζόρνταν Πουλ και Στεφ Κάρι να δίνουν ρεσιτάλ!

Death Lineup Vol.2

Μοιάζει υπερβολή, αλλά δεν είναι. Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς παίζουν με (σχεδόν) πλήρες ρόστερ. Μόνο ο Τζέιμς Ουάισμαν είναι εκτός. Και ο Στιβ Κερ παρουσιάζει το νέο σχήμα του small ball που περιέχει τους Στεφ Κάρι, Τζόρνταν Πουλ, Κλέι Τόμπσον, Άντριου Ουίγκινς και Ντρέιμοντ Γκριν.

Warriors

Στο Game 2 αυτή η πεντάδα πέτυχε επί μέρους σκορ 22-8 σε... σκάρτα πέντε αγωνιστικά λεπτά (4:34)!

Και αν σε αυτό προσθέσουμε και όσα έγιναν στο Game 1, τότε το νέο small ball, με 10 λεπτά συμμετοχής, «επικρατεί» 42-14, δηλαδή διαφορά 28 πόντων!

Το απίθανο των πέντε παικτών, όχι όμως στο διάστημα που αγωνίστηκαν μαζί, αλλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είναι το εκπληκτικό 13/22 τρίποντα (59%)!

Warriors stats
Τα στατιστικά των Κάρι, Πουλ, Ουίγκινς, Τόμπσον και Γκριν σε όλο το ματς.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα