Αντετοκούνμπο: «Κερδίσαμε μία φορά, τώρα θέλουμε δεύτερη, τρίτη» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Κερδίσαμε μία φορά, τώρα θέλουμε δεύτερη, τρίτη» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Κερδίσαμε μία φορά, τώρα θέλουμε δεύτερη, τρίτη» (vid)

bet365

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει πάρει στα χέρια του έναν νέο «καμβά» και ετοιμάζεται να δημιουργήσει ένα νέο έργο τέχνης με τους Μιλγουόκι Μπακς. Παράλληλα, είπε και ένα νέο... κακό ανέκδοτο!

Πριν από ένα χρόνο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλούσε για έναν «καμβά». Και την ικανότητα ενός αθλητή να δημιουργεί πάνω σε αυτόν την... τέχνη του, το μπάσκετμπολ.

Πριν την έναρξη της σειράς των playoffs με τους Σικάγο Μπουλς, ο Giannis έκανε ξανά αναφορά στον καμβά, μία νέα έκδοσή του, μιλώντας παράλληλα για τη φιλοσοφία του: Ένα δεύτερο και ένα τρίτο πρωτάθλημα με τους Μιλγουόκι Μπακς.

«Πολλοί πιστεύουν ότι αφού έχεις κερδίσει ένα πρωτάθλημα και είσαι πετυχημένος στη ζωή σου, δεν υπάρχει πίεση. Δεν συμφωνώ απόλυτα. Φυσικά δεν προσπαθώ να επικεντρωθώ τόσο στην πίεση. Προσπαθώ να συγκεντρωθώ και να διασκεδάσω το παιχνίδι. Αλλά στο τέλος της ημέρας το μυαλό πρέπει να βρει κάτι για να το αντικαταστήσει. Είναι κάπως έτσι, "ΟΚ, το κέρδισες μία φορά". Τώρα το μυαλό σου θέλει να το κερδίσεις μία δεύτερη, μία τρίτη φορά», ήταν τα λόγια του Αντετοκούνμπο.

Και πρόσθεσε αναφορικά με τη φιλοσοφία του: «Αν παίζεις καλά και μένεις στο παρελθόν, σε εμποδίζει να παίξεις καλά ξανά. Αν σημειώσεις 40 πόντους λες "ΟΚ, είχα 40 πόντους στο προηγούμενο ματς. Σήμερα μπορώ να είμαι απρόσεκτος με την μπάλα. Αυτή είναι η τέχνη που έχει δημιουργηθεί. Σήμερα κάνω επανεκκίνηση. Παίρνω έναν νέο καμβά και προσπαθώ να δημιουργήσω μία νέα τέχνη».

Το... κακό ανέκδοτο

Η συνομιλία του Αντετοκούνμπο με τους δημοσιογράφους είχε και το συνηθισμένο... κακό ανέκδοτο. Οι Αμερικανοί λατρεύουν να τα ονομάζουν «το ανέκδοτο του μπαμπά». «Πώς αποκαλείς μία αγελάδα πάνω σε ένα rollecoster;». Η απάντηση δεν έφερε πολλά γέλια: «Μιλκσέικ».

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα