Τίμπεργουλβς-Κλίπερς 109-104: Πρόκριση για της Μινεσότα στα playoffs (vid)

Τίμπεργουλβς-Κλίπερς 109-104: Πρόκριση για της Μινεσότα στα playoffs (vid)

bet365

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς ήταν οι μεγάλοι νικητές κόντρα στους Κλίπερς (109-104) εξασφαλίζοντας το πρώτο εισιτήριο από το Play In Tournament για τα φετινά Playoffs του ΝΒΑ!

Η ομάδα της Μινεσότα ήταν συνεπής στο ραντεβού της με την postseason του ΝΒΑ, εκεί όπου την περιμένουν εδώ και καιρό οι Μέμφις Γκρίζλις.

Στο παιχνίδι που οδηγούσε απευθείας στα playoffs επικράτησε των Κλίπερς με 109-104 και πλέον η ομάδα του Λος Άντζελες περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Σπερς-Πέλικανς για τη... δεύτερη ευκαιρία. Οι Άντονι Έντουαρντς και Ντ' Άντζελο Ράσελ ήταν η αρχή, η μέση και το τέλος της Μινεσότα πετυχαίνοντας 59 από τους 109 πόντους της ομάδας τους.

Ο Έντουαρνς είχε 30 πόντους με 5/11 τρίποντα ενώ ο Ράσελ πρόσθεσε άλλους 29 πόντους με 10/18 σουτ, 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ. Ο Μαλίκ Μπίσλι ήρθε από τον πάγκο και είχε 12 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ ο Καρλ Άντονι Τάουνς είχε μόλις 3/11 σουτ σε 24 λεπτά, έχοντας αποβληθεί από νωρίς με έξι φάουλ. Οι «Λύκοι» έκαναν την ανατροπή στα εννέα τελευταία λεπτά του αγώνα, καθώς οι Κλίπερς είχαν το προβάδισμα με 93-83. Όμως με επιμέρους 21-5 ήρθαν τα πάνω-κάτω.

Για τους Κλίπερς, ο Πολ Τζορτζ σημείωσε 34 πόντους με 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ στους 17 πόντους σταμάτησε ο Ρέτζι Τζάκσον.

@Photo credits: Twitter: @Timberwolves

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα