Νετς-Καβαλίερς 115-108: Ίρβινγκ και Ντουράντ έστειλαν το Μπρούκλιν στα playoffs (vid)

Νετς-Καβαλίερς 115-108: Ίρβινγκ και Ντουράντ έστειλαν το Μπρούκλιν στα playoffs (vid)
Οι Μπρούκλιν Νετς επικράτησαν των Κλίβελαντ Καβαλίερς στο πρώτο παιχνίδι για το Play In Tournament με 115-108 και πήραν το πρώτο εισιτήριο της Ανατολής για τα playoffs όπου θα αντιμετωπίσουν τους Μπόστον Σέλτικς!

Και τώρα... ματσάρες στη διασταύρωση της 2ης θέσης με την 7η θέση στην Ανατολική Περιφέρεια. Σέλτικς εναντίον Νετς ή αλλιώς... προσδεθείτε για μια συναρπαστική σειρά.

Το Μπρούκλιν έκανε αυτό που ήθελαν και περίμεναν όλοι στο πρώτο παιχνίδι για το play in tournament, καθώς επικράτησε των Κλίβελαντ Καβαλίερς στο διασταύρωμα 7-8 και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τα Playoffs, εκεί όπου περιμένει ήδη η ομάδα της Βοστόνης.

Εκείνοι που πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και «καθάρισαν» για λογαριασμό των Νετς δεν ήταν άλλοι από τους Κέβιν Ντουράντ και Καϊρί Ίρβινγκ οι οποίοι σημείωσαν τους... μισούς πόντους της ομάδας τους. Συγκεκριμένα ο Ίρβινγκ τελείωσε το παιχνίδι έχοντας 34 πόντους με 9/9 δίποντα (!!) 3/6 τρίποντα, 7/7 βολές, 12 ασίστ και 3 ριμπάουντ, ενώ ο KD μέτρησε από τη πλευρά του άλλους 25 πόντους με 8/14 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 6/6 βολές, 11 ασίστ, 5 ριμπάουντ, 3 τάπες και 2 κλεψίματα.

Το παιχνίδι ωστόσο μόνο... εύκολο δεν ήταν για το Μπρούκλιν, το οποίο κατάφερε να βάλει τις βάσεις της νίκης στην πρώτη περίοδο όταν και προηγήθηκε με 40-20. Στη συνέχεια οι Καβαλίερς επέστρεψαν στο ματς και μείωσαν την διαφορά, πλησιάζοντας και στους έξι πόντους (93-99) πέντε λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα. Παρόλα αυτά οι Νετς δεν άφησαν τους Καβς να πλησιάσουν περισσότερο και έφτασαν σε αυτή τη νίκη-πρόκριση.

Οι Μπρους Μπράουν (18π., 9ριμπ., 8ασ.) και Αντρέ Ντράμοντ (16π., 8 ριμπ.) συμπλήρωσαν το σούπερ δίδυμο του Μπρούκλιν, ενώ για το Κλίβελαντ ο Ντάριους Γκάρλαντ σταμάτησε στους 34 πόντους με 13/24 εντός παιδιάς, ενώ ο Έβαν Μόμπλεϊ πρόσθεσε άλλους 19 πόντους.

@Photo credits: Twitter: @BrooklynNets

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα