Κλίπερς - Θάντερ 138-88: Βιονικός Καλαϊτζάκης με 48 λεπτά συμμετοχής, αλλά το Λος Άντζελες τους «σκόρπισε» (vid)

Κλίπερς - Θάντερ 138-88: Βιονικός Καλαϊτζάκης με 48 λεπτά συμμετοχής, αλλά το Λος Άντζελες τους «σκόρπισε» (vid)

bet365

Ο Ironman Γιώργος Καλαϊτζάκης αγωνίστηκε και τα 48 λεπτά κόντρα στους Κλίπερς, ωστόσο εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την ήττα από τους εκκωφαντικούς Κλίπερς (138-88).

Ο Έλληνας περιφερειακός ήταν βιονικός και άντεξε χωρίς να πάρει... ανάσα στο παιχνίδι με τους Κλίπερς στο Λος Άντζελες αφού δεν αντικαταστάθηκε ούτε δευτερόλεπτο και έγραψε το εντυπωσιακό «48» στα λεπτά της στατιστικής του.

O Καλαϊτζάκης άρπαξε την ευκαιρία που δόθηκε από τους Θάντερ στο κλείσιμο της σεζόν με 10ήμερο συμβόλαιο. Έχοντας περάσει από τους Ουισκόνσιν Χερντ των Μπακς στους Μπλου της Οκλαχόμα στην G-League θέλησε να ξεχωρίσει στις τελευταίες στροφές. Το έκανε με ρεκόρ καριέρας στους 25 πόντους κόντρα στους Λέικερς, το έκανε και απέναντι στους Κλίπερς.

Στο τέλος του ματς, ο Καλαϊτζάκης είχε 17 πόντους (3/9 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 2/4 βολές), 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, 3 λάθη και 4 φάουλ στην ήττα της ομάδας του με 138-88. Για τους Κλίπερς που ήταν και οι νικητές της αναμέτρησης, ο Αμίρ Κόφεϊ μέτρησε 35 πόντους με 13 ριμπάουντ, ο Κενάρντ σταμάτησε στους 20 και οι Μπόστον Τζ. και Μουν έβαλαν από 18 και 17 αντίστοιχα.

Οι Κλίπερς, άλλωστε, είχαν και στο μυαλό τους μία πρόβα... τζενεράλε για τα play-in της Δύσης που θα αντιμετωπίσουν τους Τίμπεργουλβς στην έδρα τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα