Εμπίντ: «Τι άλλο να κάνω για να βγω MVP; Αν δεν βγω ίσως να με μισούν» (vid)

Εμπίντ: «Τι άλλο να κάνω για να βγω MVP; Αν δεν βγω ίσως να με μισούν» (vid)

Εμπίντ: «Τι άλλο να κάνω για να βγω MVP; Αν δεν βγω ίσως να με μισούν» (vid)

bet365

Ο Τζοέλ Εμπίντ πήρε θέση για το θέμα της ανάδειξης του MVP της σεζόν εξηγώντας ότι αν δεν πάρει το βραβείο θα νιώθει ότι τον... μισούν.

Απέναντι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς πρόσθεσε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση της φετινή σεζόν έχοντας 44 πόντους, 17 ριμπάουντ και 5 τάπες.

Ο Καμερουνέζος σέντερ είναι ένα από τα φαβορί (αν όχι το πρώτο φαβορί σύμφωνα με τους Αμερικανούς) για τον πολυτιμότερο παίκτη στην regular season και όπως είπε ο ίδιος δεν... ξέρει τι άλλο να κάνει προκειμένου να «γευτεί» να κρατήσει στα χέρια του το εν λόγω βραβείο.

«Εάν συμβεί θα είναι υπέροχο. Εάν όμως δεν συμβεί, δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω. Θα νιώθω ότι με μισούν. Θα νιώθω ότι τα στάνταρ στην Φιλαντέλφεια για εμένα ή για οποιονδήποτε άλλον θα είναι τελείως διαφορετικά» ήταν τα λόγια του Εμπίντ, ο οποίος έχει 11 ματς τη φετινή σεζόν με τουλάχιστον 40 πόντους και 10 ριμπάουντ. Μόνο δύο παίκτες τα έχουν καταφέρει από τη σεζόν 1976-77 και μετά.

Οι Ράσελ Ουέστμπρουκ και Μόουζες Μαλόουν οι οποίοι είχαν από 12 ματς με αντίστοιχα νούμερα σε μια σεζόν. Η λεπτομέρεια; Αμφότεροι είχαν αναδειχθεί MVP σε αυτές τις χρονιές!

Δείτε τα κατορθώματα του Εμπίντ στο τελευταίο ματς των Σίξερς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα