Ράπτορς-Χιτ 109-114: Ο Λόουρι αποθεώθηκε και «πλήγωσε» τους Ράπτορς υπό το βλέμμα του... Ροναλντίνιο (vids)

Ράπτορς-Χιτ 109-114: Ο Λόουρι αποθεώθηκε και «πλήγωσε» τους Ράπτορς υπό το βλέμμα του... Ροναλντίνιο (vids)

bet365

Ο Κάιλ Λόουρι επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος των Τορόντο Ράπτορς και μετά την αποθέωση ήρθε και η... νίκη των Μαϊάμι Χιτ (114-109) με την οποία «κλείδωσαν» σχεδόν την 1η θέση της Ανατολής.

Τρία ήταν τα στοιχεία που ξεχώρισαν από το παιχνίδι στο Τορόντο μεταξύ των Ράπτορς και των Χιτ.

  1. Η επιστροφή του Κάιλ Λόουρι για πρώτη φορά ως αντίπαλος της ομάδας που «υπηρέτησε» για εννέα χρόνια και με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2019
  2. Η παρουσία του Ροναλντίνιο στο παρκέ, ο οποίος έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας και... όλοι οι παίκτες του ΝΒΑ ήθελαν μια φωτογραφία μαζί του.
  3. Η απουσία του Έρικ Σποέλστρα από τον πάγκο του Μαϊάμι λόγω Covid και τον ασίσταντ coach Κρις Κουίν να σημειώνει την παρθενική του νίκη ως... head coach της ομάδας και να «τρώει» και το αναμενόμενο «μπουγέλο» μετά το τέλος.

Αν μη τι άλλο ήταν μια... ωραία ατμόσφαιρα στο Τορόντο όπου οι Χιτ επικράτησαν με 114-109 και... σφιχταγκάλιασαν την κορυφή της regular season στην Ανατολή. Ο Κάιλ Λόουρι γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους των Ράπτορς αλλά μέσα στο ματς έκανε τα πάντα για το Μαϊάμι έχοντας 16 πόντους, 10 ασίστ και 6 ριμπάουντ.

Πρώτοι σκόρερ για την ομάδα της Φλόριντα ήταν οι Ολαντίπο (21π.) και Χίροου (18π.) ενώ άλλους 16 πόντους σημείωσε και ο Αντεμπάγιο. Στον αντίποδα οι Ράπτορς μπορεί να έχασαν αλλά μετά και την ήττα των Καβαλίερς δεν... χάνουν το απευθείας εισιτήριο των playoffs καθώς πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω και να «αυτοκτονήσουν» στα εναπομείναντα ματς. Οι Σιάκαμ και ΒανΒλιτ ήταν οι καλύτεροι για την ομάδα τους σημειώνοντας από 29 πόντους ο καθένας.

@Photo credits: Twitter: @MiamiHEAT

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα