Θάντερ-Σανς 117-96: «Triple double» ο Ποκουσέφσκι, «σμπαράλιασε» το Φοίνιξ (vid)

Θάντερ-Σανς 117-96: «Triple double» ο Ποκουσέφσκι, «σμπαράλιασε» το Φοίνιξ (vid)

bet365

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι σημείωσε το πρώτο «triple double» της καριέρας του και η Οκλαχόμα νίκησε εύκολα την ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ με 117-96!

Μια βραδιά που θα θυμάται για πάντα. Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού είχε κρατήσει το... καλύτερο για την αναμέτρηση κόντρα στους περσινούς φιναλίστ του ΝΒΑ και την ομάδα που θα έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας έως και τους τελικούς του ΝΒΑ. Το +21 της Θάντερ κόντρα στους Σανς έφερε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του Αλεξέι Ποκουσέφσκι, ο οποίος «έγραψε» το πρώτο «triple double» της καριέρας του στο ΝΒΑ!

Σε 36 λεπτά συμμετοχής ο «Πόκου» πέτυχε 17 πόντους (4/9 δίποντα, 3/5 τρίποντα), μάζεψε 10 ριμπάουντ, μοίρασε 12 ασίστ ενώ είχε επίσης 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 6 λάθη. Με το «triple double» έκλεψε τη δόξα του Ολιβιέ Σαρ ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ της Οκλαχόμα έχοντας 24 πόντους με 5/6 τρίποντα. Στον αντίποδα οι Σανς έπαιξαν χωρίς τον Ντέβιν Μπούκερ προκειμένου να ξεκουραστεί και πρώτος σκόρερ (αλλά άστοχος) ήταν ο Μάικαλ Μπρίτζες με 18 πόντους αλλά και 1/7 τρίποντα. Ο Κάμερον Τζόνσον σημείωσε άλλους 14 πόντους με 4/15 σουτ ενώ ο Κρις Πολ είχε 11 πόντους και 9 ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα