Σέλτικς-Ουίζαρντς 144-102: Σαρωτική η Βοστόνη στην εντός έδρας «αυλαία» της regular season (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Σέλτικς-Ουίζαρντς 144-102: Σαρωτική η Βοστόνη στην εντός έδρας «αυλαία» της regular season (vid)

bet365

Καταιγιστικοί ήταν οι Σέλτικς στο τελευταίο παιχνίδι του «TD Garden» για την κανονική περίοδο καθώς σμπαράλιασε τους Ουίζαρντς κερδίζοντας με 144-102.

Λίγο πριν το «road trip» και τα εκτός έδρας παιχνίδια με Μπουλς, Μπακς και Γκρίζλις, οι Μπόστον Σέλτικς έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στους Ουίζαρντς κερδίζοντας εύκολα με 144-102! Άλλωστε το τελικό σκορ «μιλάει» από μόνο του.

Με τον Τζέιλεν Μπράουν σε... τρελά κέφια έχοντας 32 πόντους με 8/12 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 4/4 βολές, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα, οι «Κέλτες» δεν είχαν πρόβλημα να επιβάλλουν από την αρχή τον ρυθμό τους και να «πατήσουν» ακόμα περισσότερο το πόδι στο γκάζι στην τελευταία περίοδο με επιμέρους 40-23!

Ο Τζέισον Τέιτουμ πρόσθεσε άλλους 22 πόντους με 9/17 εντός παιδιάς, ενώ οι Ουάιτ και Πρίτσαρντ που ήρθαν από τον πάγκο πρόσφεραν από 17 και 14 πόντους αντίστοιχα. Με αυτή τη νίκη οι Σέλτικς έκλεισαν τα εντός έδρας παιχνίδια στην κανονική περίοδο 28-13 ενώ συνολικά έχουν 49-30 και διατήρησαν τις απειροελάχιστες ελπίδες για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Για τους Ουίζαρντς που έχουν χάσει εδώ και μερικές ημερες το «τρένο» του play on tournament, οι Πορζίνγκις και Σμιθ είχαν από 17 και 16 πόντους αντίστοιχα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα