Μπακς - Κλίπερς 119-153: «Διασυρμός» χωρίς Γιάννη-Μίντλετον-Χόλιντεϊ (vid)

Νίκος Καρφής
Μπακς - Κλίπερς 119-153: «Διασυρμός» χωρίς Γιάννη-Μίντλετον-Χόλιντεϊ (vid)

bet365

Οι Μπακς που παρατάχθηκαν χωρίς Γιάννη-Μίντλετον-Χόλιντεϊ... διαλύθηκαν από τους Κλίπερς με 153-119.

Δεν μπόρεσαν να κοντράρουν τους Κλίπερς οι Μπακς των πολλών απουσιών. Τα... ελάφια έπαιξαν χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μίντλετον και Χόλιντεί, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να... διασυρθούν από την ομάδα του LA με 153-119.

Για τους νικητές που ανέβηκαν στο 38-40, ο Κόβινγκτον είχε 43 πόντους με 11 τρίποντα, ενώ ο Κόφι πρόσθεσε 32 πόντους. Δεν αγωνίστηκε ο Τζόρτζ με τον Τζάκσον, όπως και ο Μάρκους Μόρις για την ομάδα του Λου.

Από την πλευρά των ελαφιών που έπεσαν στο 48-29 και είναι δεύτερα στην Ανατολή, ο Νουόρα είχε 28 πόντους, ο Πόρτις 25 και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μέτρησε 12 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1 μπλοκ.

Η τρίτη περίοδος που έληξε 41-26 υπέρ των Κλίπερς έκανε τη μεγάλη διαφορά, οι Μπακς μετά από αυτή δεν είχαν ούτε τον χρόνο, ούτε τις λύσεις να επιστρέψουν στο ματς. Η ομάδα του LA έλεγξε απόλυτα το ματς και συνεχίζει να παλεύει για ένα καλό πλασάρισμα στο play in τουρνουά, εκεί όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στα playoffs.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα