Μάβερικς-Λέικερς 128-110: Ο φοβερός και τρομερός Ντόντσιτς «βύθισε» περισσότερο τους «Λιμνάνθρωπους» (vid)

Μάβερικς-Λέικερς 128-110: Ο φοβερός και τρομερός Ντόντσιτς «βύθισε» περισσότερο τους «Λιμνάνθρωπους» (vid)

bet365

Με τον Λούκα Ντόντσιτς να σημειώνει «triple double» οι Μάβερικς επικράτησαν των Λέικερς (χωρίς τον Λεμπρόν) με 128-110 και τους έβαλαν σε... πολλές περιπέτειες ενόψει της τελικής ευθείας στην regular season.

Από τη μία, οι Μαβς άρχισαν να... σφικταγκαλιάζουν το πλεονέκτημα έδρας στην πρώτη (τουλάχιστον) φάση των playoffs.

Από την άλλη, οι Λέικερς βρέθηκαν στο χείλος του γκρεμού καθώς «συγκατοικούν» με τους Σπερς στην τελευταία θέση της Δύσης με 31-43 ρεκόρ, η οποία και οδηγεί στο play in tournament!

Αν μη τι άλλο τα τελευταία παιχνίδια θα είναι συγκλονιστικά όσον αφορά την υπόθεση της πρόκρισης, με τους Λος Άντζελες Λέικερς να παραπαίουν και να μην μπορούν να επιστρέψουν! Πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει μπει στα «πιτς» μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το «πότε» θα επιστρέψει, την ώρα που ο Άντονι Ντέιβις έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του στην ενεργό δράση ύστερα από ενάμιση μήνα (σ.σ. έχει να παίξει από τις 16 Φεβρουαρίου).

Στο Ντάλας οι Μάβερικς ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο έχοντας προηγηθεί με το εντυπωσιακό 82-56 (!) δείγμα και των όσων συνέβαιναν στην πόλη του Τέξας. Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν ασταμάτητος καθώς τελείωσε το παιχνίδι έχοντας 34 πόντους με 8/11 δίποντα, 4/12 τρίποντα, 6/7 βολές, 12 ριμπάουντ, 12 ασίστ, 1 κλέψιμο και μόλις ένα λάθος σε 30 λεπτά. Ο Ρέτζι Μπούλοκ πρόσθεσε άλλους 17 πόντους με 5/8 τρίποντα, ενώ ακολούθησαν οι Μπέρτανς (14π.), Πάουελ (12π.), Μπράνσον (12π.), Ντινγουίντι (13π.) και Γκριν (12π.)

Για λογαριασμό των Λέικερς οι οποίοι βλέπουν το φάσμα του αποκλεισμού να απλώνεται μπροστά τους, πρώτος σκόρερ ήταν ο Μαλίκ Μονκ με 28 πόντους και 6/10 τρίποντα, ενώ ο Ράσελ Ουέστμπρουκ πρόσθεσε από τη πλευρά του άλλους 25 πόντους , 8 ριμπάουντ και 6 τελικές πάσες.

@Photo credits: Twitter: @dallasmavs

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα