Χάρντεν: «Ο Εμπίντ αξίζει το βραβείο του MVP»

Χάρντεν: «Ο Εμπίντ αξίζει το βραβείο του MVP»

Χάρντεν: «Ο Εμπίντ αξίζει το βραβείο του MVP»

bet365

Ο Τζέιμς Χάρντεν έδωσε την... ψήφο του στον Τζοέλ Εμπίντ για τον φετινό MVP της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ.

Από έναν πρώην MVP σε έναν μελλοντικό. Ο Τζέιμς Χάρντεν έδωσε την... ευχή του στον Τζοέλ Εμπίντ, προκειμένου ο νέος συμπαίκτης να κατακτήσει το πρώτο MVP της καριέρας του.

«Το αξίζει, είμαι εδώ για μερικές εβδομάδες, αλλά έχω διαπιστώσει τη φιλοσοφία του. Θέλει να κερδίζει. Κάποιοι τύποι ενδιαφέρονται τους αριθμούς τους, αλλά αυτός έχει και τα δύο. Εχει τη νοοτροπία του νικητή και σκοράρει στο υψηλότερο επίπεδο. Νομίζω ότι έχει προετοιμαστεί, προερχόμενος από την περσινή σεζόν, να πραγματοποιήσει φέτος την καλύτερη χρονιά του», είπε ο Χάρντεν στο ESPN.

Και συνέχισε: «Στα περισσότερα ματς που έπαιξε φέτος, διεκδικούμε το Νο1 στην Ανατολή. Και δεν είναι μόνο στους Top 2 ή 3 σκόρερ του πρωταθλήματος, αλλά οδηγεί και την ομάδα σε νίκες».

Ο Εμπίντ μετράει 29.8 πόντους (2ος αυτή τη στιγμή), 11.3 ριμπάουντ (7ος), 33 σε efficiency (3ος), 4.3 ασίστ, ενώ παλεύει με τον Νίκολα Γιόκιτς για το καλύτερο defensive ratings (πόσους πόντους δέχεται η κάθε ομάδα με τον κάθε παίκτη στο παρκέ. Ο Καμερουνέζος έχει 107.4 και ο Σέρβος 109.1 πόντους.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα