Μάτζικ - Ουόριορς 94-90: Δίχως Κάρι, έχουν χάσει το δρόμο τους (vid)

Μάτζικ - Ουόριορς 94-90: Δίχως Κάρι, έχουν χάσει το δρόμο τους (vid)

bet365

Οι Ορλάντο Μάτζικ (20-53) υποχρέωσαν τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (47-25) στην τρίτη διαδοχική ήττα τους (94-90).

Η απουσία του Στεφ Κάρι θα κάνει πάντα τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς τρωτούς. Το απέδειξαν και παντελώς αδιάφοροι (για τα playoffs) Ορλάντο Μάτζικ με την επικράτησή τους (94-90), την τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους Ουόριορς.

Αυτό το αποτέλεσμα «σφράγισε» την 1η θέση για τους Φίνιξ Σανς στην Πασίφικ, ενώ δίνει ακόμα μεγαλύτερο πλεονέκτημα στους Μέμφις Γκρίζλις για την κατάκτηση του Νο2 στη Δύση.

Οι Ουόριορς προηγήθηκαν με 88-86, 1:07 πριν το φινάλε με δίποντο του Ουίγκινς (13π.). Και μέχρι το φινάλε σημείωσαν δύο πόντους και δέχτηκαν οκτώ. Οι πέντε απ' αυτούς ήρθαν από τα χέρια του Φρανζ Βάγκνερ (18π.), με τρεις βολές και ένα κάρφωμα.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν (2π., 7 ασίστ σε 29:24) τόνισε ότι η απουσία του Στεφ Κάρι δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά σίγουρα είναι η πραγματικότητα. Ο Κάρι έχασε δεύτερο διαδοχικό ματς, ενώ και στο τελευταίο που αγωνίστηκε ήταν για λίγο. «Παίζουμε σοφτ. Παίζουμε σαν... ηλίθιοι. Δεν παίζουμε καλό μπάσκετ και την πατάμε. Χωρίς κανένα ίχνος απουσίας σεβασμού, οι Ορλάντο Μάτζικ είναι μία από τις χειρότερες ομάδες στη Λίγκα», πρόσθεσε ο Γκριν.

Για τους νικητές, ο Ουέντελ Κάρτερ Τζούνιορ είχε 19 πόντους και ο Κόουλ Άντονι 14. Ενώ για τους Ουόριορς ο Τζόρνταν Πουλ μέτρησε 26 πόντους και ο Κλέι Τόμπσον 15.

Τα δωδεκάλεπτα: 25-17, 46-38, 65-74, 94-90.

Magic - Warriors

Magic - Warriors

@Photo credits: Golden State Warriors

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα