Ουίλιαμσον: Από τη... νέα σεζόν ο Ζάιον

Ουίλιαμσον: Από τη... νέα σεζόν ο Ζάιον

Ουίλιαμσον: Από τη... νέα σεζόν ο Ζάιον

bet365

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον δεν... προβλέπεται να αγωνιστεί καθόλου φέτος και η επιστροφή του αναμένεται να γίνει από τη σεζόν 2022-23!

Η επέμβαση στο πόδι κατά τη διάρκεια της περασμένης offseason αναμένεται να κρατήσει τον Ζάιον Ουίλιαμσον μακριά από τα παρκέ έως το τέλος της φετινής σεζόν.

Η πορεία της αποθεραπείας του είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και σύμφωνα με τον Σαμς Τσαράνια του «The Athletic» δεν αναμένεται να επιστρέψει έως το τέλος της χρονιάς.

Συγκεκριμένα έχει να αγωνιστεί σε παιχνίδι του ΝΒΑ από τον Μάιο του 2021 και όπως φαίνεται θα «πατήσει» και πάλι παρκέ για επίσημο παιχνίδι με την έναρξη της σεζόν 2022-23.

Άλλωστε υπολείπονται 11 παιχνίδια έως το τέλος της regular season, κάτι που συνιστά εκ των πραγμάτων αδύνατη την άμεση επιστροφή του στα παρκέ.

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον μετράει μόλις 85 ματς από το 2019 που έγινε draft και μετά έχοντας κατά μέσο όρο 25,7 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα