Εμπίντ: Πρώτος σκόρερ στο ΝΒΑ, με διαφορά 0.2 πόντων από τους Giannis, ΛεΜπρόν

Εμπίντ: Πρώτος σκόρερ στο ΝΒΑ, με διαφορά 0.2 πόντων από τους Giannis, ΛεΜπρόν

bet365

H φοβερή και τρομερή μονομαχία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, του Τζοέλ Εμπίντ και του ΛεΜπρόν Τζέιμς συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Με τους τρεις παίκτες να σκοράρουν τουλάχιστον 29 πόντους ανά παιχνίδι!

Ο τίτλος του πρώτου σκόρερ στο ΝΒΑ θα κριθεί στο νήμα. Πιθανότατα σε ένα ψηφίο μετά την υποδιαστολή. Αυτή τη στιγμή - και σε αντίθεση με πέρσι - δεν υπάρχει ένας παίκτης με τουλάχιστον 30 πόντους ανά παιχνίδι, μολονότι ο Τζοέλ Εμπίντ... χαϊδεύει την τριαντάρα με 29.9 πόντους.

Ο Καμερουνέζος σέντερ, όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πλέον έχουν σταθεροποιηθεί στους 29 πόντους και η διαφορά τους προκύπτει από τους δεκαδικούς που ακολουθούν:

  • Εμπίντ 29.9
  • Giannis 29.7
  • ΛεΜπρόν 29.7

Και ο Τρέι Γιανγκ με τις απανωτές σαραντάρες που έχει βάλει, έχει περάσει πλέον στην 4η θέση των σκόρερ με 28.3 πόντους ανά παιχνίδι.

Αυτή τη στιγμή, θεωρητικά ευνοημένος είναι ο Εμπίντ, αφού οι Σίξερς έχουν να δώσουν ακόμη 15 αγώνες. Ενώ στους Λέικερς απομένουν 14 αγώνες και στους Μπακς 13.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα