Τζέι Αρ Σμιθ: «Προτιμούμε να πετάξουμε $60χιλ. σε στριπτιτζάδικα παρά να βοηθήσουμε 2.500 χιλιάδες ανθρώπους»

Newsroom
Τζέι Αρ Σμιθ: «Προτιμούμε να πετάξουμε $60χιλ. σε στριπτιτζάδικα παρά να βοηθήσουμε 2.500 χιλιάδες ανθρώπους»

bet365

Ο Τζέι Αρ Σμιθ μίλησε για τις άσχημες συνήθειες των περισσότερων αθλητών του ΝΒΑ για τις οποίες μετανιώνει και ο ίδιος ενθαρρύνοντας τους νεότερους να ακολουθήσουν διαφορετικό παράδειγμα χωρίς να ξοδεύουν λεφτά σε... στριπτιτζάδικα.

Πώς να ξοδέψεις τα χρήματά σου για να έχουν ουσία; Πώς μπορεί να αξιοποιήσει πιο σωστά κανείς τα χρήματά του όταν είναι εκατομμυριούχος; O Τζέι Αρ Σμιθ δίνει την απάντηση...

Μία απάντηση που ο ίδιος δεν είχε ως γνώμονά του στο παρελθόν αφού όπως δήλωσε έχει «πετάξει» αλόγιστα τα λεφτά του σε κλαμπ φεύγοντας μεθυσμένος. Τη δεδομένη στιγμή προσπαθεί να αφυπνίσει όσους προτιμούν να περνούν ώρες σε στριπτιτζάδικα και δεν αφιερώνουν μέρος του μισθού τους ώστε να βοηθήσουν οικογένειες της δικής τους κοινωνίας.

Ο Σμιθ συγκεκριμένα είπε: «Ξέρεις πόσοι άνθρωποι μπορούσαν να αλλάξουν ζωή με $10εκατ. δολάρια στην γειτονιά μας;

Ήμουν δίπλα στον Πολ Τζορτζ, στον Ουέστμπρουκ... Θα μπορούσαμε να χτίσουμε γυμναστήρια, κέντρα, να δημιουργήσουμε νέα πρωταθλήματα. Θέλετε να εμπνεύσετε ανθρώπους. Ποιος θα μας σταματήσει; Εμείς έχουμε τα χρήματα! Το mindset δεν έχουμε. Προτιμούμε να δώσουμε 60 χιλιάδες δολάρια για να πάμε σε στριπτιτζάδικα. Προτιμούμε να σπαταλήσουμε 60 χιλιάδες δολάρια παρά να βοηθήσουμε 2.500 χιλιάδες ανθρώπους. Το έχω κάνει και εγώ. Έχω πάει σε κλαμπ φεύγοντας μεθυσμένος.

Θα μπορούσα να θρέψω ολόκληρη κοινότητα 10 φορές με τα πρόστιμα που έτρωγα επειδή αργούσα στο πούλμαν».

 

NBA Τελευταία Νέα