Stop των Πέισερς σε Σέλτικς, το... παλεύουν οι Κλίπερς για τα playoffs (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Stop των Πέισερς σε Σέλτικς, το... παλεύουν οι Κλίπερς για τα playoffs (vid)

bet365

Την ώρα που οι Ιντιάνα Πέισερς «βομβάρδιζαν» το καλάθι των Σέλτικς, οι Κλίπερς περνούσαν δύσκολα από το Χιούστον διατηρώντας τις ελπίδες τους για τα απευθείας playoffs.

ΠΕΪΣΕΡΣ - ΣΕΛΤΙΚΣ 128-107

Σε... κονσέρτο για πολυβόλα μετατράπηκε η αναμέτρηση στην Ιντιανάπολις καθώς οι Πέισερς είχε 17/33 τρίποντα και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Σέλτικς! Η ομάδα της Βοστόνης αν και είχε βρεθεί σε εξαιρετική φόρμα με 11 νίκες στα 12 τελευταία παιχνίδια, δεν μπόρεσε να συνεχίσει το σερί της απέναντι στην Ιντιάνα. Ο Χαλιμπέρτον με 22 πόντους και 9 ασίστ ήταν ο καλύτερος του παρκέ, ενώ τον ακολούθησαν οι Μπρίσετ (27π., 6/9τρ.), Χιλντ (21π.), Μπρόγκντον (20π., 2/2τρ.) Στον αντίποδα για τους Σέλτικς που είχαν μόλις 12/43 τρίποντα, οι Τέιτουμ και Μπράουν πέτυχαν από 24 και 23 πόντους αντίστοιχα.

ΡΟΚΕΤΣ - ΚΛΙΠΕΡΣ 98-99

Μπορεί οι Κλίπερς να έχουν ένα σωρό προβλήματα από τη στιγμή που παίζουν χωρίς τους σούπερ σταρ της ομάδας (Τζορτζ, Λέοναρντ) αλλά δεν παρατάνε τα όπλα όσον αφορά τα απευθείας playoffs. Αυτή τη φορά επικράτησαν των Χιούστον Ρόκετς μέσα στο Τέξας με 99-98 και έφτασαν στο 32-31 ρεκόρ παραμένοντας στην 8η θέση της Δύσης. Δηλαδή 4,5 νίκες πίσω από τους Νάγκετς οι οποίοι «κρατάνε» την 6η θέση της περιφέρειας. Ο Ρέτζι Τζάκσον με 26 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ ήταν ο καλύτερος των νικητών, την ώρα που οι Ρόκετς γνώρισαν την 13η ήττα τους στα 14 τελευταία παιχνίδια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα