Χόρνετς-Πίστονς 126-127: Τρελό φινάλε στη Σάρλοτ και buzzer beater νίκης από τον Ολίνικ (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Χόρνετς-Πίστονς 126-127: Τρελό φινάλε στη Σάρλοτ και buzzer beater νίκης από τον Ολίνικ (vid)

bet365

Ματσάρα με τα όλα της σημειώθηκε στη Σάρλοτ, όπου ο Κέλι Ολίνικ έβαλε την υπογραφή του στο τέλος της παράτασης με buzzer beater το οποίο χάρισε τη νίκη στους Πίστονς απέναντι στους Χόρνετς με 127-126.

Υπό άλλες συνθήκες η αναμέτρηση στη Σάρλοτ θα ήταν παντελώς αδιάφορο. Ναι μεν οι Χόρνετς προσπαθούν να κρατηθούν στις θέσεις του «play in tournament» αλλά από την άλλη πλευρά οι Πίστονς «κοιτάζουν» ήδη την επόμενη χρονιά στο ΝΒΑ.

Όμως το ίδιο το παιχνίδι μπορεί να αλλάξει εντελώς τα δεδομένα και από εκεί που θα πέρναγε μόνο στους... τίτλους το τελικό σκορ, έφτασε στο σημείο να γίνει το «game of the night» στο ΝΒΑ. Τόσο στην κανονική διάρκεια του αγώνα, όσο και στην παράταση όπου το Ντιτρόιτ έφτασε στην (αδιάφορη) νίκη με 127-126.

Συγκεκριμένα στο τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα ο Σαντίκ Μπέι με τρίποντο έφερε τους Πίστονς μπροστά στο σκορ με 115-112 στα 16'' πριν από το τέλος. Στη συνέχεια ένα ζευγάρι βολών του Μπρίτζες στα 10'' διαμόρφωσε το 115-114 ενώ ο Κέιντ Κάνιγχαμ είχε 1/2 βολές στα 9'' και οι Χόρνετς την τελευταία επίθεση για τη νίκη ή την ισοφάριση. Όπως και έγινε. Με φόλοου του Πι Τζέι Ουάσνγκτον η Σάρλοτ ισοφάρισε σε 116-116 στα 4'' πριν από τη λήξη ενώ ο Λαμέλο Μπολ έκλεψε τη μπάλα στα 2'' αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.

Στην παράταση «μίλησε» ο Κέλι Ολίνικ, ο οποίος με πολύ δύσκολο σουτ από τη γωνία με 2 δευτερόλεπτα να απομένουν για τη λήξη χάρισε τη νίκη στους Ντιτρόιτ Πίστονς οι οποίοι είχαν ως πρώτο σκόρερ τον Μπέι με 28 πόντους και 11/18 εντός παιδιάς, ενώ οι Γκραντ και Ολίνικ πρόσθεσαν από 26 και 20 πόντους αντίστοιχα. Για την ομάδα της Σάρλοτ, ο Τέρι Ροζίερ «σταμάτησε» στους 33 πόντους έχοντας 6/10 τρίποντα και 12/21 σου στο σύνολο, ενώ άλλους 29 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ μέτρησε ο Μάιλς Μπρίτζες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα