Χάρντεν: «Είμαι από τους καλύτερους συμπαίκτες που έχει δει το NBA»!

Χάρντεν: «Είμαι από τους καλύτερους συμπαίκτες που έχει δει το NBA»!

Ευαγγελος Στελλάκης
Χάρντεν: «Είμαι από τους καλύτερους συμπαίκτες που έχει δει το NBA»!

bet365

Ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν εντυπωσιακός στο χθεσινό ντεμπούτο του με τη φανέλα των Σίξερς στο ματς με τους Τίμπεργουλβς (27π., 12ασ., 8 ριμπ.) και ισχυρίστηκε πως είναι ένας από τους καλύτερους συμπαίκτες που θα μπορούσε να έχει κάποιος στο NBA.

Οι Σίξερς νίκησαν με 133-102 εκτός έδρας τους Τίμπεργουλβς, με τον Τζέιμς Χάρντεν να ντεμπουτάρει και να είναι με το... καλημέρα άκρως επιδραστικός για τη νέα του ομάδα.

Ο 33χρονος γκαρντ πέτυχε 27 πόντους και μοίρασε 12 ασίστ, ενώ μάζεψε και 8 ριμπάουντ σε 35 λεπτά δράσης, δείχνοντας πως μπορεί να ταιριάξει αγωνιστικά στους Σίξερς. Εξάλλου, μετά τον αγώνα ο Χάρντεν, ερωτηθείς αναφορικά με το ότι πολλοί ισχυρίζονται ότι δεν είναι ο ιδανικός συμπαίκτης, απάντησε πως «αυτά τα λένε τα media. Εγώ νιώθω ότι είμαι ένας από τους καλύτερους συμπαίκτες που έχει δει το πρωτάθλημα, εντός και εκτός παρκέ. Επειδή έγινε ο,τι έγινε (σ.σ. αναφέρεται στην ανταλλαγή του), δεν σημαίνει πως είμαι απαραίτητα και κακός συμπαίκτης. Οφείλω να κοιτάξω το καλύτερο, για εμένα και την καριέρα μου».

Η ομάδα της Φιλαντέλφια βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης στην Ανατολική Περιφέρεια, έχοντας σημειώσει 36 νίκες έναντι 23 ηττών, κι εξακολουθεί να κυνηγά την κορυφή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα