NBA trade deadline: Στους Σίξερς ο Χάρντεν, στους Νετς οι Σίμονς, Κάρι, Ντράμοντ

NBA trade deadline: Στους Σίξερς ο Χάρντεν, στους Νετς οι Σίμονς, Κάρι, Ντράμοντ

bet365

Έκλεισε το mega deal. Ο Τζέιμς Χάρντεν κατέληξε στους Σίξερς, στο Μπρούκλιν θα αγωνίζονται οι Μπεν Σίμονς, Σεθ Κάρι και Αντρέ Ντράμοντ!

Το mega deal ανάμεσα στους Μπρούκλιν Νετς και στους Φιλαντέλφια 76ερς έκλεισε, σχεδόν δύο ώρες πριν από την ολοκλήρωση των ανταλλαγών.

Ο Τζέιμς Χάρντεν θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Τζοέλ Εμπίντ στη Φιλαντέλφια, ενώ στους Νετς θα αγωνίζονται ο Σεθ Κάρι, ο Αντρέ Ντράμοντ και ο Μπεν Σίμονς!

Στη συμφωνία μπήκε και ο Πολ Μίλσαπ, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό έχει προσωπικό πρόβλημα και δεν αγωνίζεται με τους Νετς.

Με αυτή την ανταλλαγή, οι Νετς χάνουν ένα μέλος από τους Big-3, ο οποίος δεν είχε «κολλήσει», ενώ στον αντίποδα παίρνουν έναν πλέι μέικερ που δεν θέλει να έχει την μπάλα συνέχεια στα χέρια του (Σίμονς), έναν εξαιρετικό σουτέρ (Κάρι) και μία πολύ καλή λύση στη ρακέτα (Ντράμοντ).

Στον αντίποδα, οι Σίξερς έχασαν ουσιαστικά δυο παίκτες, αφού ο Σίμονς δεν έπαιζε, ωστόσο τοποθέτησαν στο πλευρό του Τζοέλ Εμπίντ έναν σκόρερ.

Μάλιστα, για να επιτευχθεί η συμφωνία, ο Χάρντεν συμφώνησε στην ενεργοποίηση και του επόμενου έτους στο συμβόλαιό του, το οποίο ήταν δική του επιλογή.

Στη συμφωνία υπάρχουν και επιλογές σε επόμενα Draft. Οι Νετς πήραν και δύο επιλογές στον 1ο γύρο, το ένα με προστασία και το άλλο χωρίς στο Draft του 2022. Χωρίς προστασία σημαίνει ότι όποια επιλογή και αν πάρουν οι Σίξερς, καταλήγει στους Νετς. Αλλά δύσκολα θα είναι σε χαμηλές θέσεις, λόγω της παρουσίας των Σίξερς τη φετινή σεζόν.

Όσο για το προστατευμένο; Σημαίνει ότι κάποιες θέσεις (συνήθως οι 5 πρώτες) εξαιρούνται και η επιλογή που ανταλλάχθηκε πάει σε επόμενη χρόνια.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα