Ντράγκιτς: Και επίσημα στους Νετς

Ντράγκιτς: Και επίσημα στους Νετς

Νίκος Καρφής
Ντράγκιτς: Και επίσημα στους Νετς

bet365

Οι Νετς ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γκόραν Ντράγκιτς που έρχεται να δώσει λύσεις στην περιφέρεια.

Εδώ και ώρες ήταν γνωστό πως ο Γκόραν Ντράγκιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στους Νετς και πλέον το πράγμα έγινε επίσημο, αφού το Μπρούκλιν ανακοίνωσε την απόκτηση του. Ο Ντράγκιτς θα ψάξει το δαχτυλίδι που δεν πήρε το 2020 όταν έχασε στους τελικούς με τη φανέλα των Χιτ κόντρα στους Λέικερς. Εχει αγωνιστεί σε 872 ματς κανονικής περιόδου με 13.9 πόντους και 4.8 ασίστ μ.ό.

Στο Μπρούκλιν θα βρει έναν παλιό γνώριμο, τον Στιβ Νας. Από μέντορας στους Σανς στα πρώτα στάδια της καριέρας του στο ΝΒΑ, πλέον ο Καναδός θα είναι προπονητής του Σλοβένου με φόντο το δαχτυλίδι

Για την απόκτησή του, ενδιαφέρθηκαν επίσης οι Κλίπερς, οι Λέικερς, οι Μπουλς και οι πρωταθλητές Μπακς. Πολύ σημαντική κίνηση για την περιφέρεια των Νετς που πλέον είναι υπερπλήρης (Ίρβινγκ, Μιλς, Κάρι, Σίμονς, Τόμας και Ντράγκιτς)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα