ESPN: «Ο ΛεΜπρόν προειδοποίησε τους Λέικερς στο All Star Game»

ESPN: «Ο ΛεΜπρόν προειδοποίησε τους Λέικερς στο All Star Game»

ESPN: «Ο ΛεΜπρόν προειδοποίησε τους Λέικερς στο All Star Game»

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς χρησιμοποίησε το All Star Game για να στείλει την προειδοποίησή του στους Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε το All Star Game του Κλίβελαντ, το «όχημα» του για να στείλει μήνυμα προειδοποίησης στους Λέικερς, σύμφωνα με το ESPN.

O LBJ φαίνεται να είναι διπλά δυσαρεστημένος με την ομάδα του Λος Άντζελες. Αρχικά γιατί έμειναν σιωπηροί την τελευταία ημέρα των ανταλλαγών και γιατί o General Manager, Ρομπ Πελίνκα τον παρουσίασε σύμφωνο με την απόφαση να μην κινηθούν για μία ανταλλαγή της τελευταίας στιγμής, ενώ δεν ήταν.

Ο Τζέιμς μίλησε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Κλίβελαντ, ενώ προειδοποίησε την ομάδα που θα διαλέξει τον γιο του, Μπρόνι, στο Draft του 2024, πως θα τον ακολουθήσει, αφού θέλει να παίξει μαζί του την τελευταία σεζόν της καριέρας του.

Ουσιαστικά ο Τζέιμς, σύμφωνα με το ESPN, θέλει να πιέσει από τώρα την κατάσταση, έτσι ώστε το καλοκαίρι οι Λέικερς να προχωρήσουν σε δραστικές αλλαγές.

Η επέκταση

Οι πρωταθλητές του 2020 θα έχουν περιθώριο να αποφασίσουν μέχρι την 4η Αυγούστου. Τότε ο Τζέιμς, που θα έχει μπει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του, θα είναι διαθέσιμος για επέκταση.

Αν τη δεχτεί θα μείνει. Αλλιώς, οι Λέικερς θα πρέπει να σκεφτούν ακόμη και το ενδεχόμενο της ανταλλαγής.

Κάτι ανάλογο, άλλωστε, είχε γίνει το 2018. Με τον Τζέιμς να μην αποδέχεται την επέκταση της συμφωνίας με τους Καβαλίερς, με τον Νταν Γκίλμπερτ να προχωράει στην ανταλλαγή του Καϊρί Ίρβινγκ στους Μπόστον Σέλτικς.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα