Xάρντεν: Μπορεί να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι, «τζόγος» για Σίξερς

Xάρντεν: Μπορεί να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι, «τζόγος» για Σίξερς

Νίκος Καρφής
Xάρντεν: Μπορεί να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι, «τζόγος» για Σίξερς

bet365

Ο Τζέιμς Χάρντεν δεν πρόλαβε τη διορία για το opt-in με τους Σίξερς για τη σεζόν 2022-23.

Σε... αναμμένα κάρβουνα θα πρέπει να βρίσκονται οι Σίξερς μετά τα τελευταία δεδομένα. Σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια, ο Τζέιμς Χάρντεν δεν πρόλαβε την διορία για να υπογράψει τη συμφωνία για το opt-in με τους Σίξερς της σεζόν 2022-23.

Τι σημαίνει αυτό; Πως θα είναι ελεύθερος το καλοκαίρι και έτσι δεν είναι εξασφαλισμένοι οι Σίξερς, όπως πίστευαν όλοι στη λίγκα.. Ο Μούσιας θα πρέπει να περιμένει το καλοκαίρι για να κάνει opt-in ή opt-out και να υπογράψει νέα συμφωνία. Έχει ακόμα την επιλογή στα χέρια του και όλα εξαρτώνται από εκείνον. Η λογική λέει πως θα μείνει στη Φιλαδέλφεια, όμως από τη στιγμή που δεν υπάρχει υπογραφή του επειδή δεν πρόλαβε τη διορία του opt-in, όλα μπορούν να γίνουν. Έτσι ο κόσμος των Σίξερς θα αγωνία μέχρι να φτάσουμε στο σημείο της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών στο καλοκαίρι. Άλλωστε ο Μούσιας έχει αλλάξει πολλές ομάδες τα τελευταία χρόνια (Ρόκετς, Νετς, Σίξερς).

Σχετικά με την περίοδο που ήταν στους Νετς, αποκαλύφθηκε πως Κέβιν Ντουράντ και Τζέιμς Χάρντεν δεν είχαν τον ίδιο τρόπο σκέψης για την επίθεση του Μπρούκλιν, με τον Μούσια να θέλει iso ball.

Η... μπάλα στα χέρια του Χάρντεν λοιπόν που μπορεί να ρίξει άλλη... βόμβα το καλοκαίρι που έρχεται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα