Μπουλς-Σπερς 120-109: 40άρα για ΝτεΡόζαν και μέρες... Τζόρνταν στο Σικάγο (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Μπουλς-Σπερς 120-109: 40άρα για ΝτεΡόζαν και μέρες... Τζόρνταν στο Σικάγο (vid)

bet365

Ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν πήρε... φωτιά στην τελευταία περίοδο του αγώνα με τους Σαν Αντόνιο Σπερς και οδήγησε τους Μπουλς στην 4η σερί νίκη τους κερδίζοντας στο «United Center» με 120-109.

Υπερβολή; Μπορεί. Όμως οι αριθμοί «μιλούν» από μόνοι τους. Οι Σικάγο Μπουλς βιώνουν... μέρες από την χρυσή εποχή του Μάικλ Τζόρνταν, με τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν να έχει φέρει αέρα νικητή στην πόλη των ανέμων!

Εκτός του ότι ετοιμάζεται να «πατήσει» στην κορφή της Ανατολής (37-21) έχοντας γίνει... στενός κορσές στους Μαϊάμι Χιτ (37-20) ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ έγινε ο πρώτος παίκτης μετά τον G.O.A.T. και την σεζόν 1996-97 που σημειώνει τουλάχιστον 30 πόντους για έβδομο σερί παιχνίδι! Αυτή τη φορά ο ΝτεΡόζαν σταμάτησε στους 40 πόντους απέναντι στους Σπερς έχοντας 16/24 δίποντα, 8/8 βολές και 8 ασίστ!

Μάλιστα τους 19 από αυτούς τους πόντους τους σημείωσε στην τελευταία περίοδο (!) δίνοντας το έναυσμα για το ξέσπασμα των Μπουλς και το επιμέρους 37-20 με το οποίο «κλείδωσαν» τη νίκη. Εκτός ήταν ο Ζακ Λαβίν η συμμετοχή του οποίου στο All Star Game παραμένει αμφίβολη. Εξαιρετικό παιχνίδι και από τον Νίκολα Βούτσεβιτς με 25 πόντους και 16 ριμπάουντ, ενώ ο Κόμπι Ουάιτ είχε 24 πόντους με 5/6 τρίποντα.

Από τους Σαν Αντόνιο Σπερς που δίνουν... μάχη για να μπουν στο «play in tournament», ο Λόνι Ουόκερ ήταν ο πρώτος σκόρερ ερχόμενος από τον πάγκο με 21 πόντους και 9/17 εντός παιδιάς, ενώ από 19 πόντους σημείωσαν οι Ντεζούντε Μάρεϊ και Νταγκ ΜακΝτέρμοτ.

@Photo credits: Twitter Chicago Bulls

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα