Καβαλίερς - Σπερς 105-92: Γύρισε φουριόζος ο Γκάρλαντ, αποθεώθηκε ο ΛεΒέρτ (vid)

Καβαλίερς - Σπερς 105-92: Γύρισε φουριόζος ο Γκάρλαντ, αποθεώθηκε ο ΛεΒέρτ (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Καβαλίερς - Σπερς 105-92: Γύρισε φουριόζος ο Γκάρλαντ, αποθεώθηκε ο ΛεΒέρτ (vid)

bet365

Ο Ντάριους Γκάρλαντ επέστρεψε από τον τραυματισμό του και οι Καβαλίερς υπέταξαν τους Σπερς με 105-92 στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους πριν από τη διεξαγωγή του All-Star Game στο Κλίβελαντ.

Ο Γκάρλαντ, ο οποίος απουσίασε από τα τελευταία τέσσερα ματς των Καβαλίερς λόγω προβλήματος στη μέση φόρτωσε με 27 πόντους το καλάθι των Σπερς, τελειώνοντας το ματς με 12/15 σουτ, 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ.

Σε ό,τι αφορά τον Κάρις ΛεΒέρτ, ο 27χρονος περιφερειακός έκανε το ντεμπούτο του με τους Καβς και γνώρισε την αποθέωση κατά την είσοδό του στο παρκέ στα 6:37 για το τέλος της πρώτης περιόδου, σημειώνοντας 11 πόντους με 2/2 βολές, 3/8 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 28'.

«Το front office πιστεύει σε εμάς. Πιστεύουν ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Αν έχουμε την ίδια πίστη στα αποδυτήρια, μπορούμε να πάμε πραγματικά μακριά» εξήγησε ο Γκάρλαντ, σχολιάζοντας την απόκτηση του ΛεΒέρτ μέσω trade από την Ιντιάνα, στέλνοντας στους Πέισερς τον Ρούμπιο και draft-picks.

Ήταν η έβδομη σερί εντός έδρας νίκη για τους Καβαλίερς που βρίσκονται στην τέταρτη θέση της κατάταξης στην Ανατολή.

Τα δωδεκάλεπτα: 29-30, 57-48, 84-73, 105-92.

cavs

s

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα