ΛεΜπρόν: «Είμαστε όλοι μαζί, χάνουμε όλοι μαζί»

ΛεΜπρόν: «Είμαστε όλοι μαζί, χάνουμε όλοι μαζί»

ΛεΜπρόν: «Είμαστε όλοι μαζί, χάνουμε όλοι μαζί»

bet365

Τα προβλήματα (χημείας) είναι πολλά στους Λος Άντζελες Λέικερς. Μα ο ΛεΜπρόν Τζέιμς επιμένει πως δεν χρειάζονται αλλαγές και πώς όλοι οι παίκτες είναι ενωμένοι.

Η ολοκλήρωση της περιόδου των ανταλλαγών πλησιάζει στο τέλος της. Και όλοι περιμένουν την κίνηση (ή τις κινήσεις) των Λος Άντζελες Λέικερς. Αν φυσικά επιλέξουν να εμπλακούν σε μία τέτοια διαδικασία.

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, το μεγάλο καλοκαιρινό απόκτημα των πρωταθλητών του 2020, έχει συνδεθεί με τις περισσότερες φήμες για μία ενδεχόμενη ανταλλαγή. «Λάδι στη φωτιά» ρίχνουν οι εμφανίσεις του, αλλά και η παρουσία του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Βλέπετε, ο «βασιλιάς» - όσο και αν το αρνείται - έχει υπάρξει μέλος μερικών από τις πλέον σημαντικές αλλαγές, αλλά και ενός απίθανου ξεσκαρταρίσματος στο ρόστερ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, περίπου τέτοιες ημέρες, to 2018.

«Στο τέλος της ημέρας, είμαι ο αδερφός του, είμαστε όλοι μαζί μέσα σε αυτή την τρύπα. Δεν υπάρχει ένας φταίχτης, όπως δεν υπάρχει και κάποιος που λαμβάνει όλα τα κομπλιμέντα. Όταν χάνουμε, το κάνουμε μαζί, όταν κερδίζουμε, το κάνουμε μαζί. Είναι τόσο απλό», έσπευσε να πει μετά το τέλος της προπόνησης των Λέικερς ο Τζέιμς, αναφερόμενος και στην ατομική κριτική που δέχεται ο Ράσελ Ουέστμπρουκ.

«Δεν έχω ζήσει ξανά τέτοια σεζόν»

Στη νίκη των Λέικερς απέναντι στους Νιου Γιορκ Νικς, στην παράταση, ο Ουέστμπρουκ δεν αγωνίστηκε ούτε ένα δευτερόλεπτο στο έξτρα πεντάλεπτο, ενώ μέτρησε 1/10 σουτ!

Ο Τζέιμς αναφέρθηκε και στις απουσίες που έχουν... διαλύσει τη φετινή προσπάθεια. Ο ίδιος έχασε 17 ματς, ο Άντονι Ντέιβις 21, ενώ ο Κέντρικ Ναν δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί από την αρχή της σεζόν.

«Δεν έχω ζήσει άλλη σεζόν σαν αυτή, με τους τραυματισμούς, με τα πρωτόκολλα, τα ψεύτικα πρωτόκολλα, τα θετικά πρωτόκολλα, τον προπονητή να μένει εκτός για μερικά παιχνίδια. Όλα αυτά μας έχουν στοιχίσει», είπε ο ΛεΜπρόν.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα