Ουίζαρντς-Χιτ 100-121: Αντεμπάγιο και Μπάτλερ κράτησαν το Μαϊάμι στην κορυφή της Ανατολής (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Ουίζαρντς-Χιτ 100-121: Αντεμπάγιο και Μπάτλερ κράτησαν το Μαϊάμι στην κορυφή της Ανατολής (vid)

bet365

Οι Μαϊάμι Χιτ παρέμειναν στην κορυφή της Ανατολής καθώς κατάφεραν να περάσουν με ευκολία από την Ουάσινγκτον κερδίζοντας τους Ουίζαρντς με 121-00.

Από τη στιγμή που οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχουν πραγματοποιήσει τη δική του αντεπίθεση στα τελευταία ματς «φλερτάροντας» έντονα με την 1η θέση στην Ανατολική Περιφέρεια, οι Μαϊάμι Χιτ προσπαθούν με νύχια και με δόντια να διατηρήσουν τη «ρευστή» διαφορά της μίας νίκης.

Στην Ουάσινγκτον δεν... χρειάστηκε ιδιαίτερη προσπάθεια καθώς επικράτησαν εύκολα με 121-100 με αποτέλεσμα να φτάσουν στο 35-20 ρεκόρ, έναντι του 34-21 που έχουν αυτή τη στιγμή οι Μπακς, οι οποίοι σημειωτέον ετοιμάζονται για το μεγάλο ματς με τους Λέικερς στο Λος Άντζελες.

Οι Μπαμ Αντεμπάγιο (21π., 7/11δίπ., 7/8β., 7ριμπ., 4ασ.) και Τζίμι Μπάτλερ (19π., 7/13δίπ., 5/6β., 4ασ., 3ριμπ.) ήταν εκείνοι που ηγήθηκαν του Μαϊάμι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ εξαιρετική ήταν η δουλειά που έκανε ο Γκέιμπ Βίνσεντ από τον πάγκο με 16 πόντους και 4/6 τρίποντα, όπως επίσης και ο Κέιλεμπ Μάρτιν με άλλους 15 πόντους και 3/4 τρίποντα. Εκτός ματς έμεινε ο Τάιλερ Χίροου για τους Χιτ, ενώ από τους Ουίζαρντς απουσίασαν οι Μπιλ και Γκάφορντ.

Πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων ήταν ο Κόρεϊ Κίσπερτ με 20 πόντους και 9/15 εντός παιδιάς, ενώ ακολούθησαν οι Χόλιντεϊ (14π.), Κούζμα (12π.) και Χάρελ (13π.)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα