Θάντερ-Ουόριορς 98-110: Οι «Splash Brothers» υπέγραψαν την 9η σερί νίκη (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Θάντερ-Ουόριορς 98-110: Οι «Splash Brothers» υπέγραψαν την 9η σερί νίκη (vid)

bet365

Με... σπασμένα φρένα συνεχίζουν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς οι οποίοι πέρασε από την Οκλαχόμα κερδίζοντας την Θάντερ με 110-98 για την 9η σερί νίκη τους.

Είναι δεδομένο ότι μετά και την επιστροφή του Κλέι Τόμπσον, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα γίνουν... στενός κορσές στους πρωτοπόρους της Δύσης και του ΝΒΑ, Φοίνιξ Σανς.

Βέβαια... πολύ θα ήθελαν να είχαν χάσει στο Σικάγο, αλλά από τη στιγμή που οι ίδιοι βαδίζουν από νίκη σε νίκη, δεν πρόκειται να σταματήσουν το «κυνήγι» έως το τέλος της regular season.

Αυτή τη φορά επικράτησαν μέσα στην Οκλαχόμα της Θάντερ με 110-98, αν και στα τελευταία λεπτά χρειάστηκαν τα τρίποντα του Κλέι Τόμπσον προκειμένου να εξαφανιστούν τα «σύννεφα» που είχαν αρχίσει να απλώνουν οι γηπεδούχοι.

Οι «Splash Brothers» ήταν εκείνοι που «υπέγραψαν» την 9η συνεχόμενη νίκη των Ουόριορς, με τον Στεφ Κάρι να «αγγίζει» το «triple double» έχοντας 18 πόντους (2/2 δίποντα, 4/10 τρίποντα, 2/2 βολές), 10 ασίστ και 9 ριμπάουντ, ενώ ο Κλέι Τόμπσον ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 21 πόντους και 3/8 τρίποντα. Σημαντική η συνεισφορά του Τζόναθαν Κουμίνγκα ο οποίος είχε 16 πόντους με 6/11 εντός παιδιάς ερχόμενος από τον πάγκο, ενώ άλλους 15 πόντους με 6/15 σουτ πρόσθεσε ο Ουίγκινς.

Για λογαριασμό της Οκλαχόμα οι Λούτζεντ Ντορτ και Ντάριους Μπέιζλι σημείωσαν από 26 και 20 πόντους αντίστοιχα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα