Μπακς - Ουίζαρντς 112-98: Ματσάρα ο Γιάννης, προσπέρασε τον Τζόρνταν στα triple-doubles! (vid)

Μπακς - Ουίζαρντς 112-98: Ματσάρα ο Γιάννης, προσπέρασε τον Τζόρνταν στα triple-doubles! (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφτασε τα 29 triple-doubles στην καριέρα του κόντρα στους Ουίζαρντς, προσπερνώντας στην all-time λίστα τον Μάικλ Τζόρνταν και οδηγώντας τους Μπακς στη νίκη επί της Ουάσινγκτον με 112-98.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι η απάντηση σε κάθε ερώτηση που αφορά τη νίκη των Μπακς επί των Ουίζαρντς με σκορ 112-98 τα ξημερώματα της Τετάρτης 2/2, γεμίζοντας ξανά τη στατιστική του και σημειώνοντας ένα σπουδαίο milestone, ξεπερνώντας τον Μάικλ Τζόρνταν στη 18η θέση της λίστας των NBAers με τα περισσότερα triple-doubles στην ιστορία της λίγκας!

Εν προκειμένω, ο Greek Freak μέτρησε 33 πόντους με 5/5 βολές, 14/18 δίποντα, 15 ριμπάουντ, 11 ασίστ, 2 μπλοκ και 2 λάθη στα 38 λεπτά που έμεινε στο παρκέ, σημειώνοντας το τέταρτο φετινό triple-double και αφήνοντας πίσω του τον Air! Εξάλλου, ο Γιάννης έχει σημειώσει 30+ πόντους σε κάθε ένα από τα τελευταία triple-doubles του, αποτελώντας ξανά τον κορυφαίο των Μπακς απέναντι στους αξιόμαχους Ουίζαρντς που παρατάχθηκαν δίχως τον τραυματία Μπράντλι Μπιλ.

Από 'κει και πέρα, ο Τζρου Χόλιντεϊ σημείωσε 22 πόντους, ο Μπόμπι Πόρτις πρόσθεσε 17 πόντους και 7 ριμπάουντ ενώ ο Κρις Μίντλετον τελείωσε τον αγώνα με 13 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ για τους πρωταθλητές που δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Τζορτζ Χιλ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ενώ υποχρέωσαν τους Ουίζαρντς στην έκτη σερί ήττα τους.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, ο Κάιλ Κούζμα έδωσε 25 πόντους και 11 ριμπάουντ ενώ ο Μοντρέζλ Χάρελ πέτυχε 20 πόντους και μάζεψε 5 ριμπάουντ. Πλέον το Μιλγουόκι έχει μπροστά του το ματς με τους Μπλέιζερς στο Πόρτλαντ τα ξημερώματα της Κυριακής 6/2.

Τα δωδεκάλεπτα: 24-20, 53-40, 78-73, 112-98.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα