Πέλικανς-Πέισερς 117-113: Χτίζουν σερί στη Νέα Ορλεάνη (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Πέλικανς-Πέισερς 117-113: Χτίζουν σερί στη Νέα Ορλεάνη (vid)

bet365

Οι Νιου Όρλεανς Πέλικανς ήταν εκείνοι που επικράτησαν στο ματς κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς με 117-113 παραμένοντας σε... τροχιά play in.

Πολλά τα σκαμπανεβάσματα των Πέλικανς τη φετινή σεζόν, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν παίζουν με πολλές απουσίες. Παρόλα αυτά κατάφεραν στο ματς με τους Πέισερς να πετύχουν τη 2η σερί νίκη τους (σ.σ. μετά από αυτήν κόντρα στους Νικς μέσα στη Νέα Υόρκη) και να παραμείνουν κοντά στη «ζώνη» (αν και νωρίς ακόμα) που οδηγεί στο play in tournament.

Ο Ντεβόντε Γκρέιαμ ήταν ο καλύτερος παίκτης του παρκέ έχοντας 25 πόντους με 5/9 τρίποντα, ενώ εξίσου σημαντικός για την εξέλιξη του αγώνα ήταν και ο Τζος Χαρτ, ο οποίος είχε «double double» με 22 πόντους και 10 ριμπάουντ. Ανάλογη επίδοση και για τον Γιόνας Βαλαντσιούνας με 16 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ «διψήφιοι» για τους Πέλικανς (από τους οποίους απουσίασε ο Μπράντον Ινγκραμ λόγω τραυματισμού) ήταν και οι Χέιζ (14π.), Αλεξάντερ-Ουόκερ (14π.) και Τεμπλ (14π.)

Στον αντίποδα αυτή ήταν η 6η ήττα στα 8 τελευταία ματς των Πέισερς, οι οποίοι με τη σειρά τους προσπαθούν να πλασαριστούν σε θέση play in (αν και πιο δύσκολα) στην Ανατολική Περιφέρεια (17-31 ρεκόρ και οι 10οι Ουίζαρντς έχουν 23-24). Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μάιλς Τέρνερ, Ντομάντας Σαμπόνις και Μάλκολμ Μπρόγκντον, με τους Λεβέρτ (19π.), Ουάσινγκτον (21π.) και Ντουάρτε (14π.) να προσπαθούν περισσότερο σε αυτό το ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα