Θάντερ-Μπουλς 110-111: Παραλίγο... χαρακίρι από το +28 για το Σικάγο (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Θάντερ-Μπουλς 110-111: Παραλίγο... χαρακίρι από το +28 για το Σικάγο (vid)

bet365

Οι Σικάγο Μπουλς έκαναν τα... εύκολα-δύσκολα στην Οκλαχόμα ωστόσο κατάφεραν να επικρατήσουν της Θάντερ με 111-110.

Μπορεί να απουσίαζε ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν προκειμένου να ξεκουραστεί, μπορεί να ήταν εκτός οι τραυματίες Λόνζο Μπολ και Άλεξ Καρούζο αλλά οι Σικάγο Μπουλς εκεί που έφτασαν το ματς και στο σημείο που ήταν, λίγο έλειψε να «αυτοκτονήσουν».

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της 3ης περιόδου το σκορ ήταν 84-56 υπέρ της ομάδας του Σικάγο και όλα έδειχναν ότι θα έφταναν σε μια εύκολη επικράτηση μέσα στην έδρα της Θάντερ. Αμ, δε! Οι παίκτες της Οκλαχόμα έφεραν τα πάνω-κάτω στο παιχνίδι και με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να πάνε το παιχνίδι στον πόντο (108-107 στα 15'') ενώ είχαν την ευκαιρία με τον Τζίλτζιους-Αλεξάντερ να ισοφαρίσουν στα 3'' αλλά το τρίποντο που επιχείρησε με το σκορ στο 110-107 δεν βρήκε στόχο.

Κάπως έτσι έχασε η Θάντερ και την ευκαιρία να ολοκληρώσει μια επική ανατροπή απέναντι στους Σικάγο Μπουλς, από τους οποίους ο Νίκολα Βούτσεβιτς τελείωσε το παιχνίδι με 26 πόντους και 15 ριμπάουντ, ο Ζακ Λαβίν πρόσθεσε άλλους 23 πόντους, 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ ο παίκτης-κλειδί δεν ήταν άλλος από τον Έιγιο Ντοσούμνου, ο οποίος είχε από τη πλευρά του 24 πόντους με 6/8 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 8 τελικές πάσες και 5 ριμπάουντ.

Για την Οκλαχόμα, ο... συνήθης ύποπτος Τζίλτζιους Αλεξάντερ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 31 πόντους και 10 ασίστ, ενώ οι Ντορτ και Μούσκαλα πρόσθεσαν από 16 και 14 πόντους αντίστοιχα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα